- hirdetés -

A harmadik felkészülési mérkőzését is megnyerte az OMTK-ULE labdarúgó csapata.

Szerdán késő estébe nyúló mérkőzésen a Csongrád-Csanád megyei Szentesi Kinizsi vendégeként lépett pályára a megyei I. osztályra készülő OMTK-ULE 1913 labdarúgó csapata. Péliék második félidei hatékony játékukkal bravúros győzelmet arattak a megyei I. osztályú Kinizsi otthonában.

Szentesi Kinizsi – Orosházi MTK-ULE     3 – 5      (1 – 1)

Szentes, Pusztai László Sportközpont, műfüves pálya.

Szentesi Kinizsi:  Verebélyi – Bertók M., Vincze, Juhász – Berta E., Kerepeczki, Pálesz, Varga, Szarvas – Antman, Prozlik. Játszott még: Kotvics-Varga, Molnár, Lázár, Bertók G., Péter, Bartucz, Légrádi, Lőrincz, Gyarmati, Koncz. Játékos-edző: Koncz Zsolt.

OMTK-ULE: Dobozi – Selmeczy, Rácz A., Szabó N., Sajti – Harangozó, Tóth L., Csőke, Fehér – Miszlai, Péli. Játszott még: Marunák, Várdai, Lászik. Edzők: Buza Barnabás és Kvasznovszky József.

A mérkőzés elején a hazaiak ragadták magukhoz a játék irányítását és Szarvas góljával megszerezték a vezetést. A bekapott gól után Harangozó vezérletével magára talált az Orosháza és a félidő közepén Csőke révén kiegyenlített. A félidőben a hazaiak sort cseréltek. A második játékrészben az ULE játéka dominált, ami gólokban is realizálódott.

Gólszerzők: Péter (2), Szarvas ill. Miszlai (2), Csőke, Péli, Tóth L.

Edzői nyilatkozatok:

Koncz Zsolt: Jól felkészített csapat ellen játszottunk, az Orosháza előrébb tart a felkészülésben. Mindenkinek játéklehetőséget tudtam biztosítani, jól szolgálta a felkészülést a mérkőzés.

Kvasznovszky József: Fáradtan, fásultan játszó csapatunk nehezen vette fel a játék ritmusát. Az egyenlítő gólunkat követően átvettük a mérkőzés  irányítását és helyenként szép és ötletes játékot nyújtva megérdemelten nyertünk.

Az OMTK-ULE 1913 csapata szombaton újabb edzőmérkőzést játszik, ezúttal 10 órakor a Végegyházát fogadja az ULE-Sportcentrumában. A Rákóczi szintén az ULE műfüvén lép pályára 12 órakor a Kondoros ellen.

Kiemelt kép: archív/Bohus Krisztián

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.