- hirdetés -

Lejátszotta második felkészülési mérkőzését az OMTK-ULE.

A hétközi, Székkutas elleni siker után újabb nagyarányú győzelmet aratott a megyei I. osztályú Orosháza.

OMTK-ULE 1913 – Békésszentandrás   6 – 1     (3 – 0)

Orosháza, műfüves pálya. Vezette: Nagy Dávid és Nagy István.

OMTK-ULE: Marunák – Selmeczi, Kasuba, Szabó N., Sajti – Rácz, Fehér, Harangozó, Miszlai, Vincze, Péli. Játszott még: Németh R., Csőke, Tóth L., Kocsis K., Dénes. Edzők: Buza Barnabás és Kvasznovszky József.

Békésszentandrás: Búzás – Jetik, Szabó M., Szabó F., Dernovics – Bencsik, Olasz István – Virág, Szűcs, Balogh – Balázs. Játszott még: Wéber, Kozák, Olasz Imre, Tasi. Edző: Boér Zsolt.

Az első veszélyes támadást a vendégek vezették. A 3. percben egy jobbról belőtt labdát Balázs terelte mellel a kapu irányába, ami a kapufára pattant. A másik oldalon a 7. percben Fehér lövését védte a kapus, a 12. percben Péli ívelt szabadrúgását Vincze fejjel csúsztatta mellé. A 15. percben Harangozó átadását Miszlai átvette, majd a lövés pillanatában buktatták, 11-es! A büntetőt Miszlai értékesítette, 1-0. A középkezdés után Fehér szerzett labdát, majd néhány méteres labdavezetés után 16 méterről kilőtte a bal alsó sarkot, 2-0. A 27. percben Miszlai 22 méteres lövését védte Búzás kapus. A 38. percben Miszlai lopta el a labdát védőjétől, majd félfordulattal lőtt a kapu jobb oldalába, 3-0. A 40. percben Péli lövését védte bravúrral a kapus.

A narancstrikós hazaiak uralták a mérkőzést (Fotó: Bohus Krisztián)

A második félidőt újfent lendületesen kezdte az ULE. A 49. percben Kasuba keresztlabdáját Péli belsőzte hat méterről a hálóba, 4-0. Az 51. percben Fehér mélységi labdáját Miszlai átvette, majd a kapust kicselezve gurított a kapuba, 5-0. Az 54. percben Fehér lövését kiütötte a kapus, másodszorra Vincze a hosszú sarokba gurította a labdát, 6-0. Az 56. percben Rácz távoli lövését ütötte szögletre a kapus. A 65. percben Harangozó 17 méteres lövése csattant a felső kapufán. A 72. percben egy oldalszabadrúgás után Olasz Imre belsőzte a hálóba a labdát, 6-1. A 76. percben Balázs nagy helyzetben mellé gurított, így az eredmény a hármas sípszóig már nem változott.

Szoros emberfogás (Fotó: Bohus Krisztián)

Buza Barnabás, Kvasznovszky József: Nagy iramot diktálva végig védekezésre késztettük a vendég csapatot. Elégedettek vagyunk a fiúk hozzáállásával.

Boér Zsolt: Hasznos mérkőzésen vagyunk túl. Jó képességű ellenféllel szemben sok dolgot tudtunk gyakorolni. Tíz perc kihagyást leszámítva elégedett voltam a csapattal.

Az OMTK-ULE február 3-án Szentesen lép pályára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.