- hirdetés -

Lejátszotta az idei év első edzőmeccsét az OMTK-ULE 1913 labdarúgó csapata.

Január 9-én kezdte meg a felkészülést az ULE. A nehéz fizikai megterhelést jelentő edzések mellett január 28-án kétkapus játékra is sor került. A csapat első felkészülési mérkőzésén a Csongrád-Csanád megyei I. osztályban szereplő Székkutast látta vendégül villanyfényes mérkőzésen. Az orosházi együttes helyenként ötletes játékkal rukkolt ki és nem várt nagyarányú győzelmet aratott.

OMTK-ULE 1913 – Székkutas    7 – 0    (4 – 0)

Orosháza, ULE-Sportcentrum, műfüves pálya. Vezette: Németh B. (Tóth G., Szabó Cs.)

Orosháza: Dobozi – Dénes, Lipták, Szabó N., Varga P. – Tóth L., Fehér, Vincze, Csőke – Péli, Várdai. Játszott még: Kasuba, Rácz, Kocsis K., Harangozó, Miszlai. Edzők: Buza Barnabás és Kvasznovszky József.

Székkutas: Melich – Rakozó, Kis Á., Tóth N., Daraki – Kis D., Barna, Domján, Zsoldos – Szabó, Rácz. Játszott még: Gyöngyösi, Bartyik, Csorba, Szikszai, Kolozsvári. Játékos-edző: Bartyik Norbert.

Tíz percet kellett várni az első kapuralövésre. Ekkor a vendégek részéről Szabó lövését Dobozi védte. A 12. percben viszont megszületett az ULE idei első gólja. Fehér oldalszabadrúgása után Péli talált közelről a hálóba, 1-0. A 41. percben Vincze keresztlabdájával Péli iramodott meg a jobbszélen, majd lapos beadását Csőke lőtte a hálóba, 2-0. A 43. percben Csőke beadását Vincze belsőzte közelről a kapuba, 3-0. A 45. percben Péli lépett ki a védők vonalából és a kapust kicselezve gurított a hálóba, 4-0.

Villanyfényben csaptak össze a felek (Fotó: BT)

A második félidőre mindkét csapat több cserét hajtott végre, a játék képe nem változott. Az orosháziak támadtak, a vendégek védekeztek. Az 55. percben Fehér keresztlabdáját Vincze futtából lőtte 13 méterről a hosszú sarokba, 5-0. A 62. percben Péli jobboldali beadását Kasuba passzolta a kapuba, 6-0. A 65. percben Miszlai baloldali beadását Vincze lőtte a hálóba, 7-0.

Harangozó Krisztián és Péli Tamás is kivette a részét a győzelemből (Fotó: BT)

Edzői nyilatkozatok:

Buza Barnabás, Kvasznovszky József: Az első mérkőzésünkhöz képest többet kaptunk a játékosoktól, mint amit elvártunk. Jó lenne mindig ilyen tempóban látni a fejlődést.

Bartyik Norbert: Örülök, hogy a játék hellyel-közzel elfogadható volt, az eredmény most másodlagos. Több hiányzónk volt a mai napon, viszont le a kalappal a fiatal játékosaink előtt.

Az OMTK-ULE január 30-án, 10 órakor a Békésszentandrást fogadja az ULE-Sportcentrumban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.