- hirdetés -

Rengeteg bútort legyártottak, beszereltek, de még mindig vannak új kihívások és megoldandó feladatok a Csapó Bútor Kft. előtt. A cég kínálatában a konyhabútorok gyártása mellett a a beépíthető készülékek forgalmazása is egyre nagyobb szerepet játszik.

– Bútorokat, főként konyhabútorokat gyártottunk és gyártunk. Méretre a megrendelő elképzelése, igényei szerint. A cég már sokat bővült az elmúlt években indulásához képest. A konyhabútor mellett egyéb bútorokat, irodabútorokat is készítünk.

A lényeg, hogy egyedi igényeket elégítünk ki. Sokat dolgozunk a belső építészekkel közösen. Ez úgy történik, hogy összeül a belső építész, mi és a megrendelő, az egyeztetések végeredményeként kialakult látványterv, méretek alapján elkészítjük a megálmodott bútorokat olyan anyagokból, kiegészítőkkel, fogantyúval vagy éppen fiókokkal, mint amilyet a megrendelő szeretne – ismertette a részleteket Csapó János, a cég ügyvezetője.

Az egyedi konyhabútor gyártás mellett beépíthető készülékek forgalmazása is fontos szerepet játszik a cég kínálatában. A Csapó Bútor Kft. több, mint tíz féle márka közül ajánlja az itthon is elterjedtebb CATA készülék típusokat.

– Ez a cég európai szinten is egyedülálló választékkal rendelkezik a konyhai páraelszívókból, továbbá megtalálhatók még kínálatában a beépíthető főzőlapok, sütők, mikrohullámú sütők, mosogatógépek is. A páraleszívók között egyszerű, aláépíthető, beépíthető, kihúzható, valamint kürtős fali modellek, továbbá egyedi kialakítású fali, sziget, mennyezetbe építhető és sarokváltozatok is. Specialistához illően a felhasználók igényeihez és az új építési stílusokhoz igazodva nem csak széles forma és méretválaszték, hanem kiemelkedő teljesítményű készülékek jellemzik a CATA kínálatát a felhasználók számára – tudtuk meg.

Szakmai segítség, tanácsadás

Előfordulhat, hogy nem belső építész tervezi meg az adott konyhát vagy irodát. Ilyenkor kimennek a helyszínre, majd felmérik a kínálkozó lehetőségeket. Mint mondták, amikor az ember már látja a helyszínt, akkor már rendszerint jönnek az ötletek. A kiindulás alapja, hogy az ügyfél milyen készülékeket szeretne beépíteni. A kiválasztott stílust emellett a front, azaz a bútor eleje határozza meg.

– Hogy milyen anyagokból, milyen díszítéssel, milyen színben készüljön. Ha ez mind megvan, akkor több frontra adunk árajánlatot és készítünk egy számítógépes látványtervet. Amennyiben ez tetszik a megrendelőnek, akkor az üzemünkben le is gyártjuk a megálmodott konyhát, a szakemberek pedig be is szerelik – tette hozzá Csapó János.

A Kórház utcai mintaboltban számtalan fajta, kialakítású, stílusú színű bútorlap, a rengeteg fogantyú, kiegészítő elem, a hagyományostól az általuk gyártott akril munkalapokig mind megtalálhatók, megnézhetők. Szerencsére van segítség, hisz Csapóné Erika személyeben ezek avatott ismerője igazítja útba a vevőket. Az ügyfelek elégedettsége, ajánlásai dicsérik munkáját. (x)

A szakembereket az alábbi elérhetőségeken tudják keresni:
www.csapobutor.hu, info@csapobutor, 06 30/2288-022, 06 30/5985-282

Konyha stúdió: 5900, Orosháza, Kórház utca 14.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.