- hirdetés -

Sokan nézik a kereskedelmi TV-k autófelújító műsorait. A Garázs-varázs, az Újjáépítők, vagy az Autókereskedők címek ismerősek a gépjárműtechnika iránt érdeklődők körében. Valami hasonló készül Orosházán, a Kárai Exclusive Autószervizben.

A hír hallatán felkerestük a szerviz vezetőjét és tulajdonosát Kárai Pétert, aki elmondta, hogy viszonylag kevés a jó autós műsor Magyarországon és a cég ismertségének sem tesz rosszat egy ilyesfajta tv-s szereplés.

– Nagy rajongója vagyok a hasonló műsoroknak. Régóta dédelgetett vágyunk, hogy legyen egy autós műsorunk, melyben a saját, valós életünket mutathatjuk be. Itt nem másfél nap alatt készül el egy autó, és nem is egy hét alatt, mint egyéb műsorokban, maradunk a valóság talaján. Sok ilyen megkeresésünk volt, hogy szeretnék látni, hogyan készülnek az autóink. Összeállt egy profi stáb, amellyel volt is már egy forgatási napunk. Az első rész vágási munkái folynak. Több nagy csatorna is érdeklődött, de konkrétan még nincs véglegesítve, melyiken lesz látható – mondta el Kárai Péter.

Alul és felül, az utolsó csavarig megújulnak a klasszikus kocsik (Fotó: Horváth Bence)

A főként klasszikus BMW-ket újjáélesztő orosházi cég büszke arra, hogy a kárpitos munkák kivételével minden munkafolyamat, a kasztnis munkáktól a motorfelújításon át a fényezésig a műhely területén történik. Párhuzamosan, egymástól elszeparált, kifejezetten a munkafázisoknak megfelelő területeken. A legtöbb vállalkozás, miután kinőtte magát, elindul a főváros környékére, de a Kárai Exclusive Racing Kft. maradt. Kitűzött céljuk az volt, hogy nyugat-európai színvonalú szolgáltatásukhoz megfelelő munkakörnyezetet hozzanak létre, ahol munkatársaik és ügyfeleik egyaránt jól érezhetik magukat. Mint a cégtulajdonos elmondta, 2020 minden tekintetben az eddigi legjobb évük volt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.