- hirdetés -

A számoknak energiája van” – mondja Nagy Tünde speciális életviteli tanácsadó, tréner, tanár, Bach-virág konzulens és lelki segítő. Milyen energiája volt 2020-nak, és milyen lesz az idei évnek? A válasz igazán elgondolkodtató.

– Tesla azt mondta, ha meg akarod ismerni az univerzum titkait, akkor gondolkozz energiában, frekvenciában és rezgésben. A számmisztika valójában a számok energiájával foglalkozik. 2020 egy négyes energiájú év volt, a négyes szám pedig az alapozást, a nyugalmat jelképezi. Gondoljunk egy ház alapjára, melynek négy oldala, négy sarka van. Ebben az évben lehetőségünk nyílt befelé tekinteni, önmagunkra koncentrálni. Ha visszaemlékezünk, az ezt megelőző időszakban kevésbé volt erre lehetőségünk, sokkal inkább kifelé néztünk, másokra, a külvilágra helyeztük a fókuszunkat. 2020 viszont megtanított minket arra is, hogy vállaljuk a felelősséget azért, hogy amiben most benne vagyunk, azt mi teremtettük, és még ami rajtunk kívül van, annak a megteremtéséhez is hozzájárultunk – hangsúlyozta.

A nyugalom után jön a változatosság és a vibrálás

Nagy Tünde kiemelte, 2020 egy nagyon pozitív év lehetett, ha nem süllyedtünk önsajnálatba, a „szegény én” szerepbe. Hiszen hogy miként éltük meg, hogyan láttuk a helyzetünket, az csak rajtunk állt és áll. Ha a korlátozásokra „ránk kényszerített szabályozásként” tekintünk, akkor frusztrálnak minket, de ha pozitívan gondolok rájuk és látjuk az előnyét, – például, hogy több időm jut magamra -, akkor máris más a helyzet. Mit üzenhet a maszkviselés? Talán hogy nincs most itt a fecsegés ideje, helyette inkább a lecsendesedésé érkezett el.

Az ötös szám a vibrálást, mozgékonyságot, változékonyságot jelképezi. Ez vár ránk idén, vagyis épp az előző év ellentéte (Fotó: Horváth Bence)

Tőlünk függ, hogy miként tekintünk minderre, hogy a külső negatív hatásoktól képesek vagyunk -e elhatárolódni? Rajtunk áll, hogy hova állítjuk a fókuszunkat. Érdemes a belső egyensúlyt létrehozni és megtartani.

– 2020 az elengedés éve is volt. Mit engedjünk el? Mindent, ami korlátoz bennünket. Egy nem működő munkát, egy rossz párkapcsolatot, azokat a dolgokat, melyek már nem szolgálnak minket. Erre lesz alkalmas a 2021-es év, mely már ötös energiájú. Az ötös szám a vibrálást, mozgékonyságot, változékonyságot jelképezi. Ez vár ránk idén, vagyis épp az előző év ellentéte. Megváltozik az év energiája, mely hatással lesz ránk is. Kívül kerülünk a komfortzónánkon, eljön a szabadság ideje. Ez megnyilvánulhat költözés, új munka, új kapcsolat formájában is. Bármi, ami blokkokat, vagyis félelmet, fájdalmat, gátat, feszültséget alakított ki bennünk…attól érdemes búcsút vennünk. Ha méltatlan helyzetben vagyunk, merjünk továbblépni. Tűzzük ki célul azt, hogy önmagunk legjobb verziójává váljunk – hangsúlyozta.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.