- hirdetés -

A Whitelab csapata Békéscsabán a Csabai Rendezvénypajta területén működtet CoVid-19 vírus kimutatása céljából PCR-teszt elvégzésére mintavételi pontot a HÉT MINDEN NAPJÁN! 

Mobil laborunkban lehetőség van PCR-, Influenza+Covid PCR teszt, valamint antigén gyorsteszt elvégzésére is. Rendszerünk lehetővé teszi a gyors, akár azonnali időpontfoglalást és az egyszerű, 1 perc alatt elvégezhető fizetést. Várakozás nélküli mintavételt biztosítunk, valamint antigén gyorstesztnél azonnali, PCR tesztjeinknél 24 órán belüli eredményt garantálunk, akár több nyelven is.

A koronavírus laboratóriumi PCR teszt azok számára tökéletes, akik szakember által levett mintából kérnek vizsgálatot, műtétekhez, utazáshoz halaszthatatlan üzleti találkozókhoz, továbbá akik mentesülni kívánnak a karantén-kötelezettsége alól.  A PCR teszt hatósági áras és 19 500 forintba kerül.

Az INFLUENZA + COVID PCR teszt – egyetlen teszttel, egy mintavétellel képes kimutatni, hogy influenzáról vagy covid-19 által okozott megbetegedésről van-e szó! Tünetek észlelése esetén válassza Ön is az Influenza+Covid vizsgálatot. 

Antigén gyorsteszt esetében a mintavételezés az orrból történik, eredményt pedig 15 perc után tudunk biztosítani, az erről készült leletet pedig még aznap kiküldjük a megadott elérhetőségre. Azoknak javasoljuk, akiknek helyzetükből adódóan azonnali eredményre van szükségük. A teszt elvégzése 9500 forintba kerül.

Rejtett költségektől nem kell tartania. Az ár magában foglalja az időpontfoglalás, a mintavétel és a diagnosztika minden költségét.

Foglaljon időpontot még ma!

Kattintson a Whitelab oldalára, és tesztelési pontnál válassza a Csabai Rendezvénypajtát: https://whitelab.hu/

Nyitva minden nap 7:00-15:30-ig.

Telefon: +36 70 643-0000 vagy +36 70 643-3920

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.