- hirdetés -

A kapus, Yunus Özmusul és a beálló, Aleksej Ushal után az Orosházi FKSE-Linamar újabb játékosa kapott meghívót hazája nemzeti csapatába.

Januárban sem állt le a kézilabdaélet. A koronavírus-járvány miatt alaposan felforgatott menetrendnek köszönhetően több csapat a napokban is bajnoki mérkőzéseket játszott, máshol a felkészülési időszak zajlik megállás nélkül. A klubkézilabda mellett januárban a nemzeti válogatottak számára is folytatódok a mérkőzések sorozata.

Bemutatkozása is épp a magyar válogatott ellen volt (Fotó: Somogyi Tibor/Új szó)

Január 13. és január 31. között rendezik meg a 2021-es férfi kézilabda világbjnokságot Egyiptomban, előtte azonban felkészülési mérkőzések is várnak több nemzeti csapatra. Köztük természetesen a magyar válogatottra, akik január 8-án, Győrben a szlovák csapat ellen lépnek pályára.

Az ellen a szlovák csapat ellen, melynek edzőtáborába Kancel Ottó is meghívót kapott. Az Orosházi FKSE játékosa korábban épp a magyar válogatott ellen mutatkozott be a nemzetközi porondon. Yunus Özmusul és a török válogatott szintén egy világbajnokságra készülő csapat, Lengyelország ellen játszik majd, január 6-án és 9-én is.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.