- hirdetés -

A járvány ellenére a Vasex barkácsáruház képes volt megőrizni piaci helyzetét. Polyák János ügyvezető szerint a 2021-es évnek is nyertesei lehetnek.

A Let’s Do It Vasex Barkácsáruház munkatársainak a járvány miatt idén olyan szabályokat kellett betartani, amire eddig még nem volt példa.

– A vásárlási időkorlát volt az első, amire reagálnunk kellett. Az első hullám korlátozásainak lazítása után nem volt igény arra, hogy este hatig legyünk nyitva. Rövidítettünk a nyitvatartási időn, de ez a forgalmunkon nem érződött és eközben a munkatársak komfortérzete is jobb lett. Sikerült alkalmazkodnunk, munkatársaink egészségesek maradtak és képesek voltunk a vevőinket kiszolgálni – fogalmazott Polyák János.

Az ügyvezető szerint a nehézségek ellenére a barkácsáruház pozitív évet zárt. Megőrizték piaci pozíciójukat, ami annak is volt köszönhető, hogy az emberek bezárkóztak és olyan felújítási munkákat is elvégeztek, amiket évek óta halogattak.

– Az EU-s források, valamint a kormány otthonfelújítási programja miatt az emberek jövőre is sokat fordítanak majd otthonaik felújítására, aminek a kivitelezők és mi is a nyertesei lehetünk 2021-ben – tekintett a jövőbe az ügyvezető, aki békés karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánt mindenkinek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.