- hirdetés -

Múlt héten, a csapatkapitány Németh László észrevételeivel tettük közzé honlapunkon az Orosházi FKSE-Linamar kézilabdacsapatának idei évértékelőjét. Nem feledkezhetünk meg azonban az egyesület utánpótláscsapatairól sem, ezért összegyűjtöttük, számukra hogyan alakult az ünnepi időszak.

Az U16-os bajnokság H-csoportjában megyei rangadót rendeztek még december elején, az orosházi fiatalok a listavezető Békés otthonában játszottak egy gólokban gazdag mérkőzést. Az összesen 75 gólt hozó mérkőzésen a fiatalok végül 42-33-as vereséget szenvedtek, ezt azonban pár nappal később győzelemmel feledtették.

A Békéscsaba ellen győzelemnek örülhetett az U16-os csapat (Fotó: ofkse.hu)

A békéscsabai csapat ellen egy szintén gólokban gazdag mérkőzésen 33-22-re győztek és jó helyről, a H-csoport második helyéről várják a folytatást.
– Rosszkor jön most a szünet, de igyekszünk edzésben maradni januárra – nyilatkozta a klub honlapján edzőjük Tóth Károly, a felnőtt csapat játékosa.

Az I. osztályú serdülő csapat megyei rangadón lépett pályára decemberben, míg az ugyancsak korosztálya élvonalában szereplő ifjúsági együttes a Cegléd otthonában lépett pályára és szerezte meg első győzelmét. Nem is akárhogy, hiszen 13 gólos győzelmet arattak, ami jó kiindulópont lehet a későbbiekre. Pár nappal később ismét játszottak, akkor a Békéscsaba ellen, ha szűken is, de vereséget szenvedtek.

Jogos az öröm a mérkőzés után, nagyon jól szerepeltek az U12-esek (Fotó: ofkse.hu)

Az U13-as csapat a gyermekbajnokság III. csoportjában érdekelt. Branyiczki György együttese hazai környezetben, zárt kapus találkozókon aratott magabiztos győzelmeket. Edzőjük a jó kapusteljesítményt és a gyors góljaikat emelte ki. Eggyel lejjebb, az U12-es csapat a legjobb formáját mutatta, akik a Tiszaföldvár mindkét csapatán magabiztos győzelemmel kerekedtek felül.

Kiemelt kép forrása: Békési FKC

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.