- hirdetés -

Az egészségügyi termékeket is forgalmazó Essity Hungary Kft és a Székács József Evangélikus Iskola is támogatta az intézmény dolgozóit.

Az Essity Hungary Kft. 400 ezer forint értékben küldött a kórháznak adományba különböző méretű és nedvszívó kapacitású inkontinencia nadrágpelenkákat. A kórház Facebook-oldalán megírta, hogy köszöni a nemes gesztust, hiszen nagy hasznát veszik az adománynak a mindennapi betegellátásban.

Hevesi Ágnes főnővér és Benkovics Krisztina szülésznő az adománnyal (Fotó: Orosházi Kórház)

Szaloncukor, kávé, méz, kézkrém, narancs, gyümölcslé a testnek, zsebben elférő bibliai útmutató könyvecske a léleknek – ezek az ajándékok pedig azokban a csomagokban voltak, melyeket a Székács József Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium pedagógusaitól kapott a kórház.

Az adományokat Giricz Szilvia ápolási igazgató vette át Deák Péter igazgató-helyettestől és Nagy Róbert igazgatótól. (Fotó: Melega Krisztián/Orosházi Kórház)

– Keresztény emberként és egyházi iskolaként nem kérdés számunkra, hogy ahol tudunk, segítünk. Pontosan nem tudjuk, csak a híradásokból hallottak alapján sejtjük, hogy az egészségügyisek milyen emberfeletti küzdelemmel végzik munkájukat immár hónapok óta.

Egy ilyen fizikailag és lelkileg megterhelő időszakban minden apró gesztus jól jöhet, ezért gondoltuk, hogy a karácsonyi időszakban meglepjük őket ezzel a nem túl nagy, inkább gesztus értékű adománnyal. Ezzel is szeretnénk kifejezni feléjük az iskola összes dolgozójának és tanulójának nagyrabecsülését – nyilatkozta az intézmény Facebook-oldalán Nagy Róbert, az iskola igazgatója.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.