- hirdetés -

A fürdőszobai eszközök kínálata mellett a Green Gépész Kft. bővítette Könd utcai üzlete kínálatát, a víz-, gáz- és fűtésszerelés terén is segítséget nyújtanak vendégeiknek, komplett szolgáltatással várva őket.

Minőségi munkát csak minőségi eszközökkel és anyagokkal lehet végezni, a kínálat ezért csak megbízható termékeket tartalmaz – vallja Zalai Márk, a Green Gépész Kft. üzletvezetője. A Könd utcai, fürdőszobásként emlegetett üzlet tulajdonosváltása a kínálatban és a szolgáltatásban is változást eredményezett a városban, a széles választék azonban megmaradt, a paletta vízszerelési anyagokkal, gáz- és fűtésszerelési anyagokkal, valamint gázkészülékekkel is bővült.

– Korábban kifejezetten a fürdőszobák teljes körű ellátására, felszerelésére volt berendezve az üzlet, a kínálatban fürdőszobai kiegészítők mellett bútorok, kádak, zuhanykabinok közül választhattak az érdeklődők. Én már több mint 10 éve dolgozom kivitelezésben víz-gáz-fűtésszerelés terén, így amikor átvettük a boltot, bővítettük a termékpalettát, ezen a területen ugyanúgy segítséget nyújtunk ügyfeleink számára – mesélte Zalai Márk.

Fotó: Horváth Bence

Hozzátette, a bolt több évtizedes fennállása már magában egy garancia, a profil kiszélesítésével pedig igyekeztek ezt is magasabb szintre emelni.

A termékek sokszínűsége mellett tanácsadás és felmérés

A kínálatban a termékek mellett megjelent új szolgáltatásként az ingyenes tanácsadás és felmérés is, melynek köszönhetően akár teljes fürdőszoba felújítás, fűtéskorszerűsítés is kivitelezhető, egészen az alapoktól. Az üzletvezető elmondta, hogy az érdeklődők így megspórolhatják a hosszadalmas keresgélést, a nehéz napokat.

Komplett szolgáltatással várják őket, a kivitelezőkkel közösen az újratervezéstől, az átalakításon át egészen a kőművesmunkáig elvégeznek mindent.

Fotó: Horváth Bence

– A megrendelőnek így nem kell munkásokat vadásznia, az anyagokkal bajlódnia vagy egy hosszan elhúzódó munkába belefognia, nálunk ugyanis minden adott a komplett felújításhoz. A munkát a legmodernebb technikával végezzük, ennek köszönhetően legyen szó akár fűtésrendszercseréről, korszerűsítésről vagy fürdőszoba felújításról, precíz kivitelezést tudunk végrehajtani – árulta el.

Igény szerint az ingyenes helyszíni szemlét követően egy teljes árajánlatot és tanácsot kap az ügyfél. A többéves tapasztalat pedig garancia a minőségi kivitelezésre.

Hamarosan parkolót alakítanak ki

A zuhanykabinok helyi prezentálása a magas árukínálat miatt megszűnt, de a felhozatal áttekintésére online van lehetőség. A széles termékkínálatnak, a kiterjedt partneri kapcsolatoknak köszönhetően a szükséges anyagokra és felszerelésekre sem kell egy-két napnál többet várniuk a vendégeknek.

Fotó: Horváth Bence

– Elkészült emellett a tervünk egy parkolóra, amit engedélyeztek, így annak a kivitelezése is megindulhat a közeljövőben, várhatóan február-március környékén. Mivel a legtöbben általában teherautóval hozzák az árut, könnyebben meg tudnak majd állni – ismertette a részleteket Zalai Márk.

Hozzátette, a Green Gépész Kft. üzlete a két ünnep közt nem lesz nyitva, ezt követően azonban továbbra is minőségi szakértelemmel, gazdag árukínálattal és a már jól megszokott minőséggel várják vissza az érdeklődőket. (x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.