- hirdetés -

A 21. század diktálta változásoknak és kihívásoknak megfelelően nemcsak nemzetközi szinten, de már Magyarországon is a világhálón keresztül tesszük meg tétjeinket, ha fogadni szeretnénk kedvenc csapatunk sikerére. Nem könnyű megtalálni a biztonságos, egyben minőségi fogadóoldalakat, de szerencsére az internet erre is kínál megoldást: a gyűjtősite-ok segíthetnek az eligazodásban.

Ahány ember, annyi gondolatiság és igény, ezért sem lehet kihirdetni a legjobb sportfogadási gyűjtősite-ot, de azért a különböző szempontok alapján összevethető, melyik és miben erős, melyik kínálja például a legmagasabb üdvözlőbónuszt, vagy melyik esetében lehet a legkényelmesebben fizetni, és folytathatnánk a sort, például, hogy milyen sportágakra lehet pénzt tenni. A tenisz fogadás például sok helyen hiányzik a palettáról, de vannak irodák, melyek a hazai közönség számára is kínálnak olyan unikumokat, mint a krikett vagy éppen a 

Az online sportfogadás rajongóinak száma évente növekszik, ezzel együtt pedig nő az ágazatban forgó pénzmennyiség, különösen a nemzetközileg is óriási érdeklődésre számot tartó sportesemények ideje alatt. Európában a máltaiak a legaktívabb sportfogadók, őket Írország és Ciprus lakói követik, negyedik helyen pedig Románia áll. Az európaiak tehát egyre többet költenek sportfogadásra és szerencsejátékra, a piaci előrejelzések szerint az iparág 2023-ra 93 milliárd dolláros biznisszé növi ki magát, ráadásul van, ahol alig pár év alatt közel ötszörösére nőtt a sportfogadási szolgáltatást kínáló irodák száma is. Ezért sem túlzás kijelenteni, hogy gyakorlatilag annyi szolgáltató van a szektorban, hogy a felhasználóknak szinte csak annyi a dolguk, hogy kiválasszák a számukra leginkább tetsző megoldásokat kínálókat.

Sportfogadás koronavírus idején

Akármelyik pontján is éljünk a világnak, az életünket egyre jobban befolyásolja a járványhelyzet. Egyre nehezebb úgy élni a hétköznapokat, mint korábban, és ez fokozottan érvényes a szórakozásra is, de például a korlátozások az online sportfogadásra nézve nem járnak lemondással, sőt. M​a online fogadni gyakorlatilag bármilyen mérkőzésre a világ legtermészetesebb, és jó ideje a legbiztonságosabb dolga. Ráadásul az online ​térben szobánk kényelméből, bármikor fogadhatunk​, ami óriási idő​- és anyagi ​megtakarítást jelent.

Milyen konkrét segítséget kínálnak a gyűjtősite-ok?

Szerencsére az online sportfogadó oldalak dzsungelében a szolgáltatók nem hagynak minket magunkra, ugyanis egyre többen törekednek arra, hogy az oldalakat más oldalakkal összevetve kínáljanak lehetséges alternatívát számunkra. A kellő odafigyeléssel felépített gyűjtőoldalakon az alapvető szabályzatok és leírásokon túl találkozhatunk rangsorokkal, minősítésekkel, értékelésekkel és szakmai elemzésekkel, amelyek bepillantást engednek az oldalak által nyújtott előnyökbe, de magát a fogadást is megkönnyíthetik, sőt, a magára valamit is adó oldalak már nem hallgatják el a hátrányokat sem. Az értékelések olyan mutatókra is hangsúlyt fektetnek, mint a tippek megbízhatósága, az oldalak használhatósága, vagy a felkínált bónuszok nagyságrendje, de időről időre új értékelések is felkerülnek fel az oldalakra, ahogy a legtöbb vállalkozás arra is figyelmet fordít, hogy minden információ naprakész legyen, ezért folyamatosan frissítik például a korábbi elemzéseiket. Noha a legtöbb minőségi oldalt összefogó site idegen nyelven, elsősorban angolul érhető el, bizonyos szolgáltatók jóvoltából magyar nyelvű felületekkel is találkozhatnak a hazai felhasználók.

Ugyanakkor a szerencsejátéknak komoly veszélyei is vannak! A Játék határokkal program keretében tartott előadást a Polgármesteri Hivatal nagytermében korábban Kovács Dániel, a Családok Átmeneti Otthonának intézményvezetője. Korábbi cikkünkből kiderül, hogy a  Kábítószerügyi Egyeztető Fórum rendezvényén az egyesületek korábbi pályázataira, programjaira is visszatekintettek. (X)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.