- hirdetés -

Sokan azt gondolják, adni a gazdagok kiváltsága. De ajándékozni nemcsak tárgyakat lehet, hanem élményt is. Így gondolja ezt Debreczeni Anett fodrász is, aki szép fonatokkal örvendeztette meg a hozzá betérő kislányokat Mikulás napján.

Anett mézeskaláccsal, karácsonyi zenével és ingyenes hajfonással várta a gyerekeket december 6-án Rákóczi utcai üzletében. Nemcsak ő, hanem két segítője is nagyon készült erre a napra. Ott várta csokikkal megrakott zsákjával a gyerekeket maga a Mikulás és egy Krampuszlány is.

– Azt szeretnénk, ha a gyerekek mosolyognának, mikor belépnek ide, és megpillantanak minket, és akkor is, mikor a szép fonattal és az ajándékkal együtt kilépnek az ajtón – fogalmazott Túri Szabolcs.

– Ezért vagyunk itt – vette át a szót Vona Auróra Vanessza. – Hogy mosolyt csaljunk az arcukra, és hogy érezzék, ez tényleg egy különleges nap, ami csak róluk, nekik szól. Ha ilyen egyszerű örömet szerezni, akkor miért ne tennénk meg! És ez nemcsak nekik boldogság, hanem nekünk is, hiszen látjuk a csillogást a szemükben – emelte ki.

Debreczeni Anett már korábban is szervezett jótékonysági alkalmat, akkor egy SMA betegségben szenvedő gyermeknek gyűjtött, a hajvágások és szárítások árával szerette volna támogatni őt. Sajnos akkor hiába hirdette, senki sem jelentkezett a felhívásra, de ő nem csüggedt el. Azt vallja, mindenki azzal segít, amivel tud, amihez ért. Ő fodrászként szép frizurákkal próbál meg támogatni másokat.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.