- hirdetés -

A táplálékkiegészítők korábban a sportolók, leginkább a testépítők és a súlyzós edzést végzők körében voltak elterjedtek, hiszen a fehérjék létfontosságúak az izomtömeg növeléséhez. Mára azonban az összes sportágban használják a kiegészítőket, az alapvető vitaminoktól és ásványi anyagoktól kezdve, az aminosavakon keresztül, a létfontosságú ízületvédőkön át a teljesítményfokozókig.

Minden korosztály számára

– Minden korosztály, a nyugdíjasok is vásárolnak az üzletünkben, nem csak a sportolók. Egyre gyakrabban fordul elő, hogy orvos is javasolja a táplálékkiegészítők, például ízületvédők, vitaminok vagy akár a fehérjék szedését – mondja Szabó Csilla, az orosházi Scitec Nutrition Vitamin és Fitness Szaküzlet vezetője. Csilla, valamint két testvére, Géza és Zoltán több, mint 6 éve nyitották meg üzletüket.

Professzionális szakértelem

Mindhárman sportolnak, és természetesen odafigyelnek az étkezésre is. Még változatos étrenddel sem lehet biztosítani teljes körűen a szervezet számára szükséges tápanyagbevitelt, emiatt javasolják a táplálékkiegészítők szedését.

Több, mint 6 éve nyitották meg az üzletet (Archív fotó: Kecskeméti Krisztina)

– Termékeinket a legszigorúbb európai uniós élelmiszer-biztonsági előírásoknak megfelelően, laboratóriumi körülmények között állítják elő, ennek köszönhetően a táplálékkiegészítők minőségi és optimalizált hatóanyag-tartalommal bírnak. Például a közkedvelt Multi Pro Plus  multivitamin és ásványi anyag formulánk 30 féle hatóanyagot tartalmaz  – fogalmazott Csilla.

Széles termékkínálat

A termékcsoportok: vitaminok és ásványi anyagok,  ízületvédők és porcerősítők, kollagének, testsúlykontroll-formulák, állati- és növényi eredetű fehérjék, aminosavak, tömegnövelők, illetve olyan speciális élelmiszerek, mint a fehérjealapú- palacsinta, puding vagy jégkrém.

Széles termékkínálat (Fotó: Horváth Bence)

Az orosházi üzlet vezetője kiemelte, náluk mindenki megtalálhatja a számára ideális táplálékkiegészítőt a céljaihoz és a mindennapi táplálkozás kiegészítéséhez. Ez a hatalmas termékkínálatnak, valamint a sokféle összetételnek köszönhető. A Scitec laktóz- és cukormentes, különböző növényi alapú, vegetáriánus termékeket is készít azok számára, akik valamilyen ételallergiában, ételintoleranciában szenvednek és emiatt speciális étrendet folytatnak.

Csilla azt is elmondta, sokan térnek be a Győry Vilmos téri (Evangélikus templommal szemben) üzletükbe tanácsért. Szívesen segít, legyen szó étkezésről, életmódváltásról vagy eligazodásról a táplálékkiegészítők széles kínálatában.
– Egyes terméket kipróbálásához egyadagos kiszerelések is vásárolhatóak – tájékoztatott.

Egészségmegőrzés

Napjainkban és a téli időszakban különösen fontos szerep jut az egyes vitaminoknak, ásványi anyagoknak, nyomelemeknek az egészség megőrzésében. Egyre szélesebb körben hallani a D3 vitamin fontosságáról a vírusos betegségek megelőzése és a gyógyulás terén. Ugyancsak fontos szerepe van a C vitaminnak, a cinknek, ezért is lett a Scitec egyik decemberi csomag akciója ez a 3 termék kivételesen kedvező áron!

Tanácsot is szívesen adnak (Fotó: Horváth Bence)

Jövő évi tervek

– Örömmel jelenthetjük be, hogy 2021-ben több új Scitec táplálékkiegészítő termékkel és új ruházattal is fog gazdagodni üzletünk palettája, valamint újra indul a törzsvásárlói rendszer is, melyben újra kedvezményeket tudunk majd biztosítani törzsvevőinknek. Jövőre is várunk minden kedves régi és új Vásárlót sok szeretettel!

Nyitva tartás:
Hétköznaponként: 10:00-18:00
Szombaton: 8:00-12:00
Advent vasárnapokon: 10:00-12:00.

A havi akciókat, edzéssel, táplálkozással a Scitec világával kapcsolatos cikkeket, videókat az üzlet  Scitec Nutrition Orosháza  nevű facebook oldalán is figyelemmel kísérhetik. (x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.