- hirdetés -

Az Ezüst Fenyő Idősek Otthonának dolgozóinak munkáját köszönte meg Mészárosné Kukli Erika. A jótékony orosházi hölgy szeretné ha minél többen csatlakoznának kezdeményezéséhez.

A koronavírus-járvány első hullámában, sőt azóta is folyamatosan beszámolunk jótékony felajánlásokról, közösségi összefogásokról. Ezúttal is egy ilyen eseményről számolhatunk be, Mészárosné Kukli Erika az Ezüstfenyő Idősek Otthonában dolgozóknak rendelt ételt, a felajánlást az Egységes Szociális Központ hivatalos Facebook-oldalán köszönte meg.

– Sokszor látom a közösségi oldalon, hogy a kórház, illetve a mentőszolgálat dolgozói mennyi elismerésben részesülnek a megfeszített munkájukért. Ezért úgy gondoltam, hogy indítok egy kezdeményezést az orosházi szociális otthonok dolgozói számára is, hiszen a jelenlegi járványhelyzet az ő munkakörülményeiket sem kíméli. Ezekben az intézményekben is erejükön felül próbálnak helytállni a nővérek, ápolók, és mindenki – fogalmazott Erika.

Az OrosCafénak a jótékony felajánló elmondta, hogy szeretné ha ez a kezdeményezés tovább folytatódna és többen csatlakoznának.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.