- hirdetés -

Újabb jótékonysági kezdeményezést hirdetett az Orosházi Női Kézilabda Club. Ezúttal cipősdoboz gyűjtést szerveznek a rászorulóknak.

Már több sikeres véradást szervezett az orosházi sportegyesület a Magyar Vöröskereszt Orosházi Területi Szervezetével közösen. Idén a koronavírus-járvány miatt a megszokott módon nincs lehetőség a véradásra, hiszen zárt kapuk mögött, nézők nélkül rendezik a találkozókat.

– Mindig is fontos volt az egyesület számára, hogy azt a támogatást, amit a szurkolóinktól, illetve a város lakóitól kapunk valamilyen formában visszaadjuk. Sajnos idén a pandémia miatt nem tudjuk megszervezni a már megszokott véradást, ezért alternatívákat kerestünk. Ebben az esztendőben, amikor ilyen rendkívüli időket élünk különösen fontos az összefogás és a rászorulók támogatása. Bízom benne, hogy minél többen csatlakoznak hozzánk és segítenek szebbé tenni a nélkülöző családok karácsonyát – fogalmazott Szabó Viktor klubmenedzser a klub honlapján.

Végül úgy döntöttek, hogy cipősdoboz gyűjtést szerveznek. A dobozba főleg tartós élelmiszert (tészta, konzerv, olaj, cukor, só, liszt stb.), jó minőségű ruhaneműt, játékot (társasjátékok, ceruzák, színezők stb.) könyveket várnak. Arra kérik az adakozókat, hogy a dobozon tüntessék fel, hogy milyen korú és nemű gyermeknek szánják az adományt.

A dobozokat december 13-ig a Montana Kebab gyorséttermében lehet leadni a Kossuth Lajos u. 6-8 szám alatt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.