- hirdetés -

Kezdetben a lakásvillamosság jelentette az Amper Villamossági Szaküzlet legfőbb tevékenységi körét, ez azonban az évek során fokozatosan kibővült. A széleskörű ünnepi termékpalettával rendelkező üzletben az izzósorok és beltéri termékek mellett a házak külső dekorálásához is megtalálhatják a megfelelő eszközöket az érdeklődők. (x)

Az Amper Villamossági Szaküzlet története már több, mint 20 évvel ezelőtt, 1999. március 1-én kezdődött, a Széchenyi tér 1. alá 2017 szeptemberében költöztek. Az addig eltelt 18 év alatt kezdetben a lakásvillamosság terén nyújtottak segítséget a vásárlóknak, de fokozatosan bővült tevékenységi körük. A költözés profilváltást is eredményezett.

Azóta árukészletük megduplázódott, hamarosan pedig a háromszorosára nőtt. Új profilnak számított a lámpák vagy csillárok eladása. Belvárosi üzlet révén rengeteg elemet és fényforrást értékesítenek, emellett széleskörű ünnepi termékpalettával rendelkeznek.

Fotó: Horváth Bence

Egy- és többszínű izzósorok

– Megtalálhatóak a klasszikus fehér egyszínű karácsonyi izzósorok mind hideg, mind meleg színhőmérsékletű kivitelben, valamint az egyszerű piros, kék vagy akár zöld színű égősorok – sorolta Biró György, üzletvezető.

A színes fényeket kedvelőkre is gondoltak, a többszínű izzósorok különböző hosszúságban, multifunkciós, programozható, valamint egyszerű állófényes verzióban is kaphatók. Az izzósorok hálózati illetve elemes változatban is elérhetőek.

Különböző dekorációkat vagy akár műfenyőt is forgalmaznak

– Az újdonságra vagy egyedi dekorációra vágyók is egészen biztosan találnak majd kedvükre való termékeket. Árukészletünk részét képezik az egyedi színű és formavilágú LED-izzósorok. Akár pink vagy akár türkiz színű fényekkel is felöltöztethetik a fát vagy a lakást a különlegességek kedvelői, de csillag vagy fenyőfa formájú végtelenített tükör kivitelű izzósorok is találhatóak nálunk – mesélte az üzletvezető.

Fotó: Horváth Bence

Elmondta, az égősorok mellett nagy a választék a különböző asztali dekorációk, LED-mécsesek, ablakdíszek, világító kerámia dekorációk terén, de zenélő karácsonyi figurákat, világító buxust vagy éppen mikulásvirágot is választhatnak a vásárlók. Akiket érdekel, műfenyőt is vásárolhatnak beépített üvegszálas világítással vagy élethű, 3 dimenziós tűlevelekkel.

A beltéri termékek mellett a ház külső dekorálására van lehetőség

– Nagyon népszerűek a különböző mintázatot vetítő lézeres fényprojektorok, melyekkel a ház külső homlokzatát akár igazi téli csodavilággá lehet varázsolni. Az olvadó effekteket szimuláló hideg fehér jégcsap fénysorok igazán különleges hatást nyújtanak, az egyik legkedveltebb termékeink közé tartoznak. Aki azonban igazán fel szeretné kelteni a figyelmet, az akár egy világító térbeli szarvas figurát is vihet a kertjébe – tette hozzá Biró György.

Fotó: Horváth Bence

A termékek nagy része korszerű LED-megoldással rendelkezik, bevizsgált termékek, melyekre garanciát vállalnak. Ezen kívül a hagyományos izzós égősorok kedvelőinek is tudnak terméket ajánlani.

Az üzletvezető elmondta, a vevőknek igyekeznek szakmailag is segíteni, részletesen bemutatva nekik az adott terméket. A céljuk, hogy a szakmai képzettség és a részletes tájékoztatás mellett a vásárlóknak kedves kiszolgálásban legyen része.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.