- hirdetés -

Két pozitív esetük már volt a közelmúltban, most az orosházi kézilabda barátai számára szomorú hírt tett közzé az egyesület.

Az OFKSE facebook oldalán jelent meg a következő bejegyzés, mely rossz hír a csapatért szorítók és persze az egyesület minden tagja számára:

A koronavírus-járvány ismét elérte csapatunkat. Sajnálattal tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy – bár egyesületünk minden előírást betartott és óvintézkedést megtett – a vírus ismét felütötte fejét felnőtt csapatunknál. A heti tesztelés során 10 személynél (játékosnál és közvetlen stábtagnál) igazoltak koronavírus-fertőzést. A csapat minden tagja azonnali hatállyal karanténba vonult, az egyesület vezetése pedig megtette a szükséges lépéseket a hivatalos szervek felé. Az érintetteknek mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Sok idő telik el, mire újra együtt edzhet a csapat (Fotó: OrosCafé)

A november – ahogy mondani szokták – már kuka. A visszatérés három lépcsőben, különböző időpontokban történhet. Leghamarabb – negatív teszt produkálása esetén azok térhetnek vissza a munkához, akik csak kontakt személyek voltak. A következő fázisban a tünetmentes fertőzöttek, természetesen a negatív teszteredmények mellett újabb teljes körű sportorvosi kivizsgálás után. A leghosszabb kihagyás azokra a pozitívokra vonatkozik, akiknek tünetei is voltak, ténylegesen beteg lett.

Az orosházi sportot, a kézilabdát szeretők nevében kívánunk jobbulást és mielőbbi visszatérést.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.