- hirdetés -

Az orosházi csapat a hajrában vesztett pontokat.

A Megyei kvalifikációs bajnokság 13. fordulójában az OMTK-ULE Jaminába látogatott. A mérkőzés előtt már eldőlt, hogy mindkét együttes kiharcolta a jogot a tavaszi megyei I.o. bajnokságban való részvételre, ezért az egymás elleni eredményeiket viszik magukkal. Ezért joggal tekintette mindkét csapat a mérkőzést duplán fontosnak, úgy is vetették bele magukat a küzdelembe.

Jamina SE – Orosházi MTK-ULE          3 – 3             (2 – 1)

Békéscsaba, 120 néző. Vezette: Bakos József (Kovács Antal, Halma Sándor)

Jamina: Harman – Bencsik Cs., Horváth M. (Kardos L.), Kardos T., Papp D., Burkus, Pozsár, Kovács I. (Zelenyánszki A.), Murvai, Miklya, Okos (Németh). Játékos-edző: Pozsár Gábor.

Orosháza: Dobozi – Kasuba, Varga P., Dajcs, Rácz (Szabó Á.), Harangozó, Szabó N., Vincze, Péli, Fehér (Bessenyei), Miszlai. Edző: Buza Barnabás, Kvasznovszky József.

Gólszerzők: Murvai (2.), Pozsár (30.), Varga P. (87. – öngól), ill. Miszlai (33., 59.), Péli (53.).

Kiállítva: Harman (75.), ill. Szabó N. (25.).

Miszlai (p) két gólt szerzett Jaminában (Fotó:archív)

Fordulatokban gazdag mérkőzésen az ULE két gólos hátrányból fordította meg a mérkőzést, majd a hármas sípszó előtt egy öngól fosztotta meg a három bajnoki ponttól. A találkozó nagy részében az Orosháza Szabó Norbert kiállítása miatt emberhátrányban futballozott.

Buza Barnabás, szakmai vezető: Nagyon rosszul kezdtük a meccset és 30 percig nem is néztünk ki jól. Utána nagyot fordult a játék és megérdemelten fordítottunk, de sajnos nem tudtuk teljesen lezárni a mérkőzést és a végén kaptunk egy vicces gólt.

Az OMTK-ULE november 14-én, szombaton 13.30 órakor a Szabadkígyóst fogadja bajnoki mérkőzésen.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.