- hirdetés -

Az asztalitenisz népszerűsítése volt a célja annak a versenynek, amit a Fürdő utcában rendeztek szombaton délelőtt.

Gigacz Ferenc a verseny egyik szervezője, valamint az Eötvös DPSE egyik játékosa elmondta, hogy eredetileg a rendezvényt Mezőkovácsházán tartották volna, ám technikai okokból ez nem valósulhatott meg.

– Az orosházi sportbarátok segítettek ki minket, hogy megtarthassuk a versenyt, amit már második alkalommal rendezünk meg. A koronavírus-járvány miatt sajnos többen visszamondták a részvételt, de így is tíz fő állt asztalokhoz – nyilatkozta Gigacz Ferenc, hozzátéve igyekeztek úgy kialakítani a versenyt, hogy hasznos kikapcsolódást is nyújtson.

Fotó: Patakfalvi Ádám

A versenyen páros mérkőzések mellett egyéni küzdelmek is voltak. A nevezők között mint mindig most is ott volt Nyári László, aki 42 évesen kezdte el az asztaliteniszt. Az egyik élő példája annak, hogy sosem késő ütőt ragadni.

– Heti három edzésen veszek részt, legalulról kezdtem és azóta háromszoros senior bajnok vagyok. Ennyi idősen is igyekszem úgy élni, hogy tudjak játszani. Próbálom magam karbantartani. Idén jó lett volna megvédeni a magyar bajnoki címem, de sajnos a vírus miatt azt a versenyt eltörölték – fogalmazott Nyári László, hozzátéve, hogy az orosházi versenyen is mindent belead és szerente jó eredményt elérni.

Arról, hogy pontosan hányadik helyen végzett Nyári László és a többi eredményt is később közöljük az Oroscafén.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.