- hirdetés -

A Barátok közt sorozattól való távozását követően a zenei karrierjére helyezte a hangsúlyt Pribelszki Norbi, az orosházi fiatalember a Pola formáció tagjaként találta meg a számításait. Az augusztus végén közzétett, Valamiért című klipjük rövid időn belül elérte az egymilliós megtekintést, ezen kívül pedig a Petőfi Rádióban is elhangzott, ami így mérföldkő volt számukra.

– Nálunk előre megtervezett dolgok tulajdonképpen nincsenek. Leülünk, és az alapján írunk meg egy dalt, ami éppen eszünkbe jut. Annyiban volt ez most más, hogy kipróbáltuk magunkat egy kicsit más zenei stílusban. Az alapot miután elkészítettük, jöttek a gondolatok egy témára és gyakorlatilag ilyenkor úszunk az árral.

Nagyvonalakban ez egy szakítós szám, de mivel mindketten boldog kapcsolatban élünk, sőt én házasságban, felmerülhet a kérdés, hogy ez valós dolog-e, vagy esetleg a múltból lett-e merítve. Nálam, a saját részem inkább annak szólt, hogy sok rossz dolog történt velem mostanában, inkább a boldogsághoz és azokhoz a jó dolgokhoz címeztem a szövegem, melyek elmúltak – mesélt a részletekről.

Zenésztársával, Tóth Mártonnal dolgozik együtt a Pola formációban (Fotó: Instagram)

Elmondta, a klipforgatás során számos váratlan nehézség hátráltatta őket. Az egyik szereplő ugyanis lemondta a forgatást és az időjárási viszonyok sem kedveztek nekik. Norbin és zenésztársán, Tóth Mártonon kívül az operatőr, Hőna Dávid és a vágásért vagy a drónfelvételekért is felelő Szabó Viktor állította össze a klipet. Egy budapesti klubtulaj ismerősük segítette ki a csapatot, majd miután az eső csillapodott, a Gellért-hegy lett a szabadtéri jelenetek helyszíne.

– Nem mondom, hogy egyszerű volt, hiszen mire oda kiértünk, pont ránk kapcsolták a reflektorokat, de összességében úgy érzem, sikerült kihoznunk a helyzetből a maximumot. Nyilván minden előadó reménykedik abban, hogy az új dala egy kicsit jobban fog ütni, mint az eddigiek, nagyobb nézettséget tud vele elérni. Mi is reménykedtünk benne, hiszen éreztünk az előző dalokhoz képest egy kis pluszt a mostaniban – tette hozzá.

A klip rövid idő alatt elérte az 1 milliós megtekintésszámot a legnézettebb videós platformnak számító Youtube-on, de a Valamiért más szempontból is mérföldkőnek számított nekik, hiszen a Petőfi Rádió műsorába is bekerült. Mint mondta, örülnek a sikernek, de nem dőlnek hátra, már dolgoznak az új dalon.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.