- hirdetés -

Mindannyiunknak megvannak a testi, alkati erősségei és gyengeségei. Ami jól áll az egyikünknek, az borzalmasan mutat a másikon. Íme néhány alkathoz kapcsolódó öltözködési jó tanács.

A nagy mellűek számára az a legelőnyösebb, ha derekukat karcsúsító darabokat viselnek. Válasszanak olyan ruhát, ami vagy szűkítővarrással van ellátva, vagy vegyenek fel a derekukra egy divatos övet!

A kis mellűek viseljenek olyan blúzokat, melyek mellben egy kicsit megdobják őket! Ilyen lehet egy elöl fodros vagy flitteres felső. Ez a csoport annyiban mondhatja szerencsésnek magát, hogy bátran viselhet hátul derékig kivágott ruhát is.

A női testalkatok (Forrás: botyanszky.hu)

A kerek pocakkal rendelkezők kerüljenek minden formát kiadó anyagot! Számukra előnyös a mell alatt vágott fazon, ami nem domborítja ki az előnytelen részt. Nekik ajánlott kerülni a nagy mintás ruhadarabokat.

A körte alkatúak válasszanak a váll környékét kiemelő – például válltöméses – ruhadarabokat! Nekik javasolják még a szakértők a deréktól induló, térd fölé érő, bő szoknyákat is.

A széles vállúaknak a hosszú ujjú ruhák és az A-vonalú rövid szoknyák állnak jól. Emellett előnyösek még nekik a bő, színes tunikák is, de csak akkor, ha derekukon övet viselnek.

Még több praktikus tanácsot talál, ha ide kattint.

Kiemelt kép: markandmore.hu
Forrás: stylemagazin.hu

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.