- hirdetés -

Pontot mentett tizenegyesből az ULE a 94. percben.

A bajnokság 11. fordulójában az OMTK-ULE szombat délelőtti matiné mérkőzésen játszott a Bcs. MÁV csapatával idegenben.

A 2. helyen álló OMTK-ULE remek sorozatot mondhat magáénak, hiszen 14:2-re legyőzte a Lőkösházát, 4:0-ra nyert Dobozon, majd 5:0-ra verte a Tótkomlóst. Harangozóék a MÁV otthonában sem szerették volna a sorozatot megszakítani.

Békéscsabai MÁV SE – Orosházi MTK-ULE    1 – 1    (1 – 0)

Békéscsaba, 150 néző. Vezette: Modes Ottó Péter (Szigeti Gábor, Németh Balázs)

Békéscsabai MÁV: Bócsik – Petri, Kiss-Schusztek, Viczián, Kovács I. (Takács K.), Tóth G. (Hoffmann), Turcsek, Mihályi Zs. (Mazán), Morva (Lévai), Zsömbörgi, Szarka. Edző: Dohányos Zoltán.

Orosháza: Dobozi – Kasuba, Harangozó, Szabó N., Dajcs, Vincze, Szabó Á. (Kocsis), Péli, Fehér, Miszlai, Selmeczy. Edző: Buza Barnabás, Kvasznovszky József.

Gólszerzők: Tóth G. (27.) ill. Vincze (94. – 11-esből)

 Kiállítva: Zsömbörgi (75.), Lévai (93.) ill. Kasuba (66.)

Vincze Alex 11-es gólja pontot ért (Fotó: archív-Bohus Krisztián)

Az első félidőben a hazaiak, a második játékrészben a vendégek játszottak jobban. A mérkőzés 27. percében Tóth G. szerzett vezetést a békéscsabaiak számára. Sokáig úgy tűnt, hogy ez a gól három pontot ér.

A 84. percben egyenlítési alkalmat szalasztott el az ULE. Vincze lőhetett 11-est, de lövését Bócsik kapus kivédte. A dráma itt nem ért véget, mivel a 94. percben újabb büntetőhöz jutott az Orosháza. A tíz perccel előbb hibázó Vincze ezúttal nem rontott, így döntetlenre mentette a mérkőzést.

Buza Barnabás, Kvasznovszky József: – Küzdelmes mérkőzésen az első félidőben a hazaiak, a második játékrészben mi játszottunk fölényben, ezért az eredmény igazságos.

Az OMTK-ULE 1913 csapata az  Előre II. mögött második helyen áll a tabellán. Az ULE október 31-én, 13.30 órakor a listavezető Békéscsaba 1912 Előre II. gárdáját fogadja bajnoki mérkőzésen.

Kiemelt kép: archív – Bohus Krisztián

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.