- hirdetés -

Az őszi szezon küzdelmei során is szép eredményeket ért el a KAZSZER Tenisz Klub fiatal játékosa, Tóth Vid. Az öt versenyen, ahol elindult minden alkalommal felállhatott a dobogóra, négy esetben annak legfelső fokára, három alkalommal pedig az egy korosztállyal idősebbek között.

Mindössze 3 és fél évesen ment le első teniszedzésére a KAZSZER Tenisz Klub fiatal tehetsége, Tóth Vid, aki azóta számos szép sikert ért el a pályán. Az évek során egyre feljebb lépkedett a korcsoportokban, mellyel rövidesen már a versenyek is együtt jártak. Első megmérettetését négy évvel ezelőtt teljesítette a KAZSZER Play and Stay-en, a 8 év alattiak kategóriájában akkor a dobogó harmadik fokára állhatott fel, mindössze 5 évesen.

Tavaly tudatosabban is elkezdett a versenyzésre koncentrálni, a nyári szünetet megelőzően összesen 12 Play and Stay versenyen indult el az ország különböző pontjain, melyek során 11 alkalommal fel is állhatott a dobogóra. A koronavírus miatti kényszerszünet így szinte a legrosszabbkor jött, de ahogy néhány hónappal ezelőtt nyilatkozta, bízik benne, hogy az őszi versenyeken szép eredményekkel folytathatja majd a szereplését.

A bajai Sugó Kupán mindkét korosztály küzdelmeit megnyerte (Fotó: egyesület)

Ez sikerült is neki, július 11. és október 10. között öt versenyen indult el, ahol ismét minden alkalommal érmes helyen zárt. Jelenleg a narancs fiúk korosztályban szerepel, ebben a kategóriában az elmúlt időszakban összesen három arany, egy ezüst és egy bronzérem lett a jutalma. Eggyel feljebb, a zöld fiú korosztályban is kipróbálta magát, a dobogó pedig itt is minden esetben összejött, augusztus 29-én, a bajai Sugó Kupán pedig ebben a kategóriában is megszerezte az első helyezettnek járó serleget.

Részletes eredményei:
Jogging Kupa, Kiskunfélegyháza, július 11:

Narancs: 1. hely

Gyula Kupa, Gyula, július 25:
Narancs: 3. hely

Sugó Kupa, Baja, augusztus 29:
Narancs: 1. hely
Zöld: 1. hely

Mozgó Cívis Kupa, Hajdúszoboszló, szeptember 26:
Narancs: 1. hely
Zöld: 3. hely

Csongrád Kupa, Csongrád, október 10:
Narancs: 2. hely
Zöld: 3. hely

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.