- hirdetés -

A Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. pénzügyi vezetője, Tóthné Szekeres Mária is átvehette a városalapítási ünnepségen Dávid Zoltán polgármestertől az Orosháza Közszolgálatáért Díjat.

Immár 20 éve dolgozik az Orosházi Városüzemeltetési Zrt-nél, ez alatt szép ívű karriert tudhat magáénak, miközben egyre bővülő tudással segítette a cég eredményes gazdálkodását.

Pályafutását 2000-ben pénztáros és könyvelő munkakörben kezdte.Később mérlegképes könyvelő végzettséget szerzett, 2008-tól főkönyvelőként dolgozott.

Az ügyviteli rendszer folyamatos változása mindig újabb kihívások elé állította. Csakúgy, mint a városvezetés döntései, amikor a fürdő és a Gyopár Club Hotel is a zrt. felügyelete alá került. Bár a kiszélesedett tevékenységi körökből származó pénzügyi-számviteli feladatok lekötötték, 2014-ben adótanácsadói végzettséget is szerzett. Mindenkori főnökei elégedettek voltak munkájával, támogatták szakmai fejlődésében.

A díj azóta a munkahelyén van (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A két évtized alatt felnevelte két gyermekét, két éve már boldog nagymama, és bízik abban, hogy sok időt tölthet együtt unokájával.

– A főnökömtől tudtam meg, hogy kitüntetnek. Nagyon örültem, hogy így, városi szinten is elismerik a munkámat. Az ünnepség után behoztam a díjat a munkahelyemre, mert úgy éreztem, hogy mindannyiunkat illet, hisz a kollégáim segítsége nélkül nem jutottam volna idáig. A „szürke eminenciások” közös elismeréseként most is a munkahelyen tartom – mondja a kitüntetett pénzügyi vezető.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.