- hirdetés -

Tovább folytatódtak a csapatbajnoki küzdelmek az Eötvös DPSE asztaliteniszezői számára. Az orosházi játékosok a Jászberény csapatát fogadták, egyik serdülőkorú játékosuk is debütált a felnőtt mezőnyben.

Október 10-én játszotta soron következő csapatbajnoki fordulóját az Eötvös DPSE asztalitenisz csapata az NBIII-as bajnokság dél-alföldi csoportjában.
– Nem minden évben fordul elő, de most a jövőépítés szempontjából Bárdos Botond személyében serdülőkorú játékost avattunk fel a felnőtt mezőnyben, aki egy párost és egy egyénit játszott – írta beszámolójában az egyesület.

A mérkőzés elején az éremre esélyes Jászberény szerezte meg a vezetést, 4-1-re. A folytatás során azonban az Eötvös játékosai is elkezdték gyűjteni a pontokat, 5-5-re alakították ki az eredményt.

Ez azonban csak a tisztes helytálláshoz volt elég, az ellenfél ugyanis végül érvényesítette a papírformát, 11-7-re alakítva a végeredményt. Az orosházi játékosok közül Farkas Dávid, Farkas Rudolf és Gigacz Ferenc is 2-2 győztes mérkőzést játszott, míg a Farkas-Farkas párosnak egy pontot sikerült szereznie.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.