- hirdetés -

Az első félidőben „lerendezte” a mérkőzést az orosházi csapat.

A 8. fordulót rendezték meg a kvalifikációs bajnokság „A” csoportjában. Az ULE a kunágotaiakat fogadta szombat délután.

 A két csapatot a mérkőzés előtt 11 pont választotta el  egymástól  a tabellán. Az előző fordulóban az orosháziak váratlan vereséget szenvedtek (3-2) Szabadkígyóson. A Kunágota súlyos vereséget szenvedett (7-1) Jaminában. A papírforma biztos hazai sikert ígért, ami ezúttal nem borult.

Orosházi MTK-ULE 1913 – Kunágotai TE   14 – 2    (9 – 0)

Orosháza, 120 néző. Vezette: Barta Tibor (Belanka Zsolt Péter, Czégény Roland Lajos)

Orosháza: Dobozi (Melich) – Bessenyei (Balog N.), Kasuba, Szabó N. (Rácz), Dajcs, Kocsis (Varga P.), Harangozó, Fehér (Csőke), Miszlai, Vincze, Péli. Edző: Buza Barnabás, Kvasznovszky József.

Kunágota: Saitz – Csomós, Balogh E., Mészár (Szabó R.), Kovács A., Hajdú (Multyán P.), Balog A., Multyán Cs., Juhász (Mikoly), Pócsik, Sárvári M. (Korpa). Játékos-edző: Multyán Péter.

Gólszerző: Szabó N. (8., 35.), Harangozó (12., 29.), Miszlai (18., 48.), Kasuba (22.), Péli (27., 32., 43., 62.), Vincze (52., 83., 88.), ill. Multyán Cs. (85., 90.).

A mérkőzés gyászszünettel kezdődött, pénteken elhunyt Péli Tamás édesapja. Őszinte részvétünk! Misi bácsi rendszeresen látogatta csapatunk mérkőzéseit.

Péli Tamás (p) négy gólt szerzett a mérkőzésen Fotó:Bohus Krisztián

A gólok története: A 8. percben Fehér szöglete után Szabó N. csúsztatta fejjel a hosszú sarokba a labdát, 1-0. A 12. percben Péli baloldali beadását a hosszú oldalon érkező Harangozó kapásból vágta a hálóba, 2-0. A 18. percben Miszlai-Péli kényszerítő végén Miszlai talált a hálóba, 3-0. A 22. percben Kasuba iramodott kapura és vágta a labdát a rövid felsőbe, 4-0. A 27. percben Péli tolt egyet a labdán, majd 25 méterről lőtt a léc alá, 5-0. A 29. percben Péli mélységi átadását Harangozó váltotta gólra, 6-0. A 32. percben Fehér átadását Péli értékesítette, 7-0. A 35. percben Fehér szögletéből a szülinapos Szabó Norbert fejelt gólt, 8-0. A 43. percben Harangozó baloldali beadását Péli belsőzte a hálóba, 9-0. A 48. percben Kasuba átadásával Miszlai cselezte tisztára magát, majd lőtt a kapuba, 10-0. Az 52. percben a mérkőzés legszebb találatát láthatták a nézők. Harangozó jobboldali beadását Vincze kapásból bombázta a hálóba, 11-0. A 62. percben Vincze oldalszabadrúgása után Péli fejelt a kapuba, 12-0. A 83. percben Péli átadásából Vincze lőtt a jobb alsó sarokba, 13-0. A 85. percben Multyán Cs. a 16-os sarkáról lőtt a hálóba, 13-1. A 88. percben Vincze éles szögből rúgta a labdát a hosszú sarokba, 14-1. A 90. percben Multyán Cs. 22-méteres szabadrúgásból lőtt a bal alsó sarokba, 14-2.

Buza Barnabás, Kvasznovszky József: Az volt a célunk, hogy visszataláljunk arra az útra, melyről Szabadkígyóson letértünk. Örömmel nyugtáztuk, hogy bár a Kunágota gyenge csapattal érkezett, csapatunk komolyan vette a mérkőzést. Végig dominált a pályán, ami gólokban is megmutatkozott. Sajnálom, hogy a végén kicsit kiengedtünk, ami két bekapott gólt eredményezett. Elégedettek vagyunk a játékosok teljesítményével.

Az OMTK-ULE továbbra is őrzi 2. helyét a tabellán. Az ULE október 10-én, 15 órakor Dobozon lép pályára.

Vincze Alex (p) háromszor talált be Fotó: Bohus Krisztián

Kiemelt kép: Miszlai (p) harcol a labdáért Fotó: Bohus Krisztián

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.