- hirdetés -

Orosházán született, itt is kezdte meg labdarúgó pályafutását a felnőtt mezőnyben. Tóth Dániel később több csapatban is megfordult, tavaly a Békéscsaba színeiben például góllal járult hozzá a Ferencváros kiejtéséhez a Magyar Kupában. Jelenleg Kecskeméten az NB III-as bajnokságban játszik, de reményei szerint már nem sokáig, ugyanis a feljutást tűzték ki célul.

– A futball alapjait Orosházán, majd pedig a Békéscsaba utánpótlás csapataiban sajátítottam el. Ezután ismét itthon játszottam, ahol viszonylag fiatalon, 16 évesen bemutatkozhattam az Orosháza FC felnőtt csapatában az NB II-ben. Itt két évet töltöttem, ez az időszak mindig kedves emlék marad számomra – tekintett vissza pályafutása kezdeti szakaszára és bemutatkozására Tóth Dániel.

Ezt követően is kalandos pályafutás várt rá. Paksra került, ahol azonban nem lépett pályára tétmérkőzésen, ez idő alatt ugyanis fél évet Balmazújvároson, ugyancsak fél évet a Kozármisleny csapatában, majd egy évet Szolnokon töltött kölcsönben. Ezután egy újabb Kozármislenyben eltöltött fél szezont követően Békéscsabára igazolt.

Az azóta Bajnokok Ligájába jutó Ferencváros kiejtéséhez tavaly góllal járult hozzá a Magyar Kupában

– Négy évet töltöttem régi-új klubomban. A tavalyi szezonom küzdelmes volt, komoly sérülésből tértem vissza, majd ugye a bajnokságot a tavaszi szezon során félbeszakították, amit futballistaként nehéz volt megélni. Ugyanakkor a labdarúgás szépsége, hogy a nehéz időkben is tud csodálatos élményekkel szolgálni, ezek közül kiemelkedik a Fradi kiejtése a Magyar Kupából, ehhez a sikerhez pedig góllal járultam hozzá – idézte fel.

Év elején lila-fehérről lila-fehérre váltott, ekkor igazolt a Kecskeméti TE csapatához. A klubváltás fő oka az volt, hogy több játéklehetőséghez szeretett volna jutni, ami Kecskeméten biztosított volt számára.

Év elején lila-fehérről lila-fehérre váltott, Kecskemétre igazolt (Fotó: kecskemetite.hu)

– Örülök, hogy hamar sikerült beilleszkednem, nagyon jól érzem magam jelenlegi csapatomban. Legfőbb célunkként az NB II-be való feljutást jelöltük meg a szezon elején. Jelenleg vezetjük a tabellát, így úgy gondolom, jó úton járunk, azonban hosszú még a bajnokság és sok munka áll előttünk – tette hozzá.

Mint mondta, számára a csapat sikere az első, de ehhez szeretne minél több góllal, gólpasszal hozzájárulni.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.