- hirdetés -

Az Eötvös DPSE serdülőkorú versenyzői is asztalhoz álltak az elmúlt napokban, akárcsak az egyesület felnőtt NB3-as csapata a soron következő bajnoki fordulójuk során.

Szeptember 12-én, Békésen újonc és serdülő regionális versenyt rendeztek, ahol az Eötvös DPSE két serdülő versenyzője is rajthoz állt Bárdos Botond és Olasz Ádám személyében, aki kisebb sérüléssel küzdve vállalta a játékot. Az egyesület beszámolója szerint ugyan érem nélkül tértek haza, de ügyesen helytálltak az erős mezőnyben.

A csapatbajnoki küzdelmek is folytatódtak, az új idényben nem várt érdeklődést váltott ki a két orosházi csapat NB3-as mérkőzése. A sorsolás szerint az ASE Orosháza fogadta pályaválasztóként az Eötvös DPSE csapatát. Mindkét csapat derekasan küzdött, több színvonalas játéknak is tapsolhattak a nézők.

Az eredményt gyakran jelentősen átírja a páros játék, ezúttal egy-egy győzelemmel indult a mérkőzés. A folytatásban azonban fokozatosan egyre nagyobb előnyt szerzett az Eötvös csapata, végül megérdemelt 12-6 arányú győzelmet arattak.

Farkas Dávid 4, Farkas Rudolf 3, Gigacz Ferenc 2, Szenes Iván pedig szintén 2 győzelemmel járult hozzá a sikerhez, de a Farkas-Farkas páros is megnyerte saját játékát.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.