- hirdetés -

Csordultig telt szeptember 13-án az Eötvös iskola sportcsarnoka, ahol a Mozdulj együtt Orosháza rendezvény keretében Rubint Réka tartott edzést az érdeklődőknek. A mintegy egyórás foglalkozás végén ezúttal is megosztotta néhány gondolatát a hallgatósággal.

Az országosan ismert aerobik-oktató elmondta, mindig szívesen érkezik Orosházára, hiszen fantasztikus energiák, csodálatos emberek és a vidék páratlan vendégszeretete fogadja. Soha nem készül előre, mindig az adott csapat adja meg a foglalkozás nehézségét, összetételét.

– Nemrég az orosházi közönség is tevékeny részese volt, annak a 45-50 ezer fős foglalkozásnak, amit online adtam és a világ minden tájáról be lehetett kapcsolódni. Most ugyanis szinte csukott szemmel is fel tudták idézni és megfelelően kivitelezni a gyakorlatokat. Amikor pedig megkérdeztem a torna végén, hogy ki az, aki tornázott velem a karantén alatt és szinte mindenki feltette a kezét – mesélte.

Nem először tartott edzést Orosházán Rubint Réka, de mindig szívesen tér vissza (Fotó: Bojtor Zalán)

Az egyórányi mozgással azonban még nem ért véget a program, hiszen, mint minden nagyobb csoportos foglalkozást követően, ezúttal is megosztotta néhány motiváló gondolatát a hallgatósággal. A beszélgetés témája a sport szeretete és maga az élet voltak.
– Azt gondolom, nagyon fontos az emberek számára a motiváció, mind a mozgásban, mind az életben. Ezért igyekszem mindig külön foglalkozni ezzel a résszel, a saját életemből is merítve kapaszkodót nyújtani az embereknek – árulta el.

Elmondta, örömmel tölti el, hogy a vírushelyzet miatti bezártság során ilyen sokan odafigyeltek magukra és a lehetőségeikhez mérten otthon is kicsit közelebb kerültek a sporthoz. Ahogy mondani szokta, az ember sportcipőjében benne van minden, amire a lelkének szüksége van. A sport olyan testi-lelki zuhany, mely teljesen kicseréli az energiákat.

A motivációs beszélgetés sem maradhatott el a foglalkozás végén (Fotó: Bojtor Zalán)

Ezt Földesi Szandra is megerősítette, aki a karantén ideje alatt is figyelemmel kísérte Rubint Réka edzéseit.
– Örültem annak, hogy volt lehetőség online formában is vele edzeni, akkor is szinte minden alkalommal megcsináltam. Ezért is nagyon örültem, hogy személyesen is találkozhatok vele, ezért kaptam az alkalmon és eljöttem. Elérte a célját az edzés, az izomláz garantált a holnapi napra – tette hozzá.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.