- hirdetés -

A szerdai Komló elleni meccs miatt házi karanténba vonultak és hamarosan koronavírus-tesztelésen esnek át az orosházi játékosok.

Ahogy tegnap beszámoltunk róla, elmaradt az orosházi férfi kézilabdázók ferencvárosi vendégjátéka. Az ok, hogy több egri játékos koronavírus-tesztje pozitív eredményt hozott, az egriek pedig a Komlóval játszottak korábban, és a Baranya megyeieknél is tesztelést rendeltek el.

A tesztet elvégezték, azóta kiderült, hogy a komlói játékosok között is találtak fertőzötteket, így a szövetség és a hatóságok tájékoztatása mellett az OFKSE felnőtt csapatának házi karantént rendelt el a klubvezetés – tájékoztatott a klub honlapján Vajer Tamás elnök.

A játékosokat jövő hét elején fogják tesztelni, két negatív eredmény esetén tovább folyhat majd a munka a felnőtt csapatnál. Pozitív teszt esetén a klub a járványügyi hatósággal együttműködve megteszi a további intézkedéseket.

Az egyesület maradéktalanul betartotta a járványügyi szabályokat, ám a Komlóval történt kontaktus miatt indokolt a fokozott óvatosság – hangsúlyozta Vajer Tamás.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.