- hirdetés -

Az Amit csak akarsz – Orosházán pályázat egyik nyertese, Viczián Szabolcs döntött a „Kint a szabadban akadályfutás” megvalósításáról Gyopárosfürdőn.

Idén is meghirdette nyílt ötletpályázatát az Ifjúságpolitikai és Gyermekjogi Koncepció alapján az orosházi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat, amely a város támogatásával jött létre. A pályázat egyik nyertesének Viczián Szabolcsnak köszönhetően idén is létrejön a „Kint a szabadban akadályfutás”.

Részletek:

Akadályfutás Orosháza-Gyopárosfürdőn a kemping melletti füves területen szeptember 27-én. Távok: 3,5 km és 7 km. Minden teljesítőt oklevéllel jutalmaznak, illetve az első 150 nevező ajándékban részesül. Nevezni a helyszínen is lehet, de a GYIÖK arra kéri a résztvevőket, hogy előnevezéssel segítsék a szervezők munkáját. Ezt az oroshaza.akadaly@gmail.com e-mail címen lehet megtenni. A nevezés ingyenes.

Programterv:

Helyszíni nevezés: 8.45-10.50
Rajt: 9.00-11.00
Az indulás 5 percenként 5 fővel.
Eredményhirdetés: 12.30

Bővebb információ: +36 30 415-6226
Szervező: Viczián Szabolcs és az Orosházi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat
Támogató: Orosháza Város Önkormányzata, Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt.

Az eseményre önkéntesek jelentkezését is várják. Aki szeretne segíteni, vagy megtapasztalni a szervezés nyújtotta izgalmakat, az örökbe fogadhat egy akadályt. Ezt az „örökbefogadó” megteheti a korábbi évek elemei közül választva, de akár új ötlettel is előrukkolhat.

Mi a teendő az örökbefogadott akadállyal?

– Beszerzés, helyszínre szállítás, kihelyezés
– A verseny ideje alatt figyelni, hogy minden résztvevő becsületesen végigmenjen az adott akadályon
– Bontás, elszállítás
A felmerülő költségek természetesen nem az örökbefogadót terhelik.

Aki szeretne akadályt örökbe fogadni jelentkezhet Magonyné Urbán Zsuzsanna ifjúsági referensnél vagy Viczián Szabolcsnál.

Az akadályfutásról szóló Facebook-bejegyzés ide kattintva érhető el.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.