- hirdetés -

Valami újat, izgalmasat létrehozni – Ezzel a céllal rendezték meg szeptember 5-én a Városi Családi Sportnapot az Állomás téren, ahol a gyermekek és a felnőttek is megtalálhatták az őket érdeklő programokat, elfoglaltságokat. Edzések, egészségügyi mérések és sportpálya is várta a vendégeket.

Hosszú szervezést követően, szép időben kezdődhetett meg szeptember 5-én a Városi Családi Sportnap az Állomás téren. Bojtor István alpolgármester nyitotta meg a rendezvényt, aki elmondta, biztos benne, hogy minden résztvevő – legyen az szülő vagy gyermek – jól fogja érezni magát.

– A jó idő és a megfelelő helyszín adott, így nincs más hátra, minthogy minden érdeklődő megtalálja a neki legjobban tetsző lehetőségeket. Külön köszönet a szervezőknek, hiszen rengeteg munkájuk van ebben a színvonalas rendezvényben. Kívánok mindenkinek közös családi élményeket, sérülésmentes napot, jó szórakozást – hangsúlyozta az alpolgármester.

Ezt követően Németh-Csiki Rebeka és Pap Zsófi, a rendezvény szervezői ismertették a menetrendet. Az épületben 45 perces edzések várták a mozogni vágyókat, 15 perces szünetekkel. A teljesség igénye nélkül kipróbálhatták a köredzést, a jógát, az alakformáló és páros edzéseket, fitness táncot vagy éppen box fitnesst.

Emellett a kapura rúgásokat, célbadobást is gyakorolhatták a vendégek. Egy 10 állomásos pálya várt ugyanis rájuk, ahol a pontokat tudták gyűjteni. Az apukáknak rönkdobó versenyt is szerveztek, az ötfős csapatok pedig kötélhúzó versenyre regisztrálhattak. Ezen kívül folyamatos egészségügyi mérések is zajlottak.

A rendezvény végét tombolasorsolás is színesítette, valamint akik megcsinálták az egész pályát, szintén értékes nyereményekkel gazdagodtak. A fődíj egy hosszú hétvége volt a zalacsányi wellnesshotelben. Ezt élőben is közvetítették a Facebook-on, így azok is részesei lehettek a nyereményjátéknak, akik nem tudtak végig ottmaradni.

– Már régóta szerettünk volna egy sportnapot szervezni Orosházán, ezért úgy gondoltuk az iskolakezdés után nem sokkal csinálunk a családoknak egy jó kis szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget. Nagyon sok időt vett igénybe, folyamatosan ötleteltünk, hogy mi legyen az, amivel családi és sportnappá tudjuk változtatni ezt a napot. Rengeteg ötletünk volt, ami a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt fontos lehet, azt szerencsére sikerült megvalósítanunk – mesélték a szervezők.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.