- hirdetés -

Összesen 185 napot kellett várni arra, hogy az orosházi női kézilabdázók ismét éles mérkőzésen lépjenek pályára. Ma 17 órakor a PC Trade Szegedi NKE együttesét fogadják a Magyar Kupában.

A jövő héten kezdődő bajnokság főpróbájának is tekinthető a ma esti találkozó. A felkészülés elején már egyszer találkozott a két gárda, akkor a szegediek vendégeként szoros, egygólos vereséget szenvedtek az orosháziak.

Az OXXO Energy Orosházi NKC mestere, Herbert Gábor a találkozó előtt nyilatkozatában elmondta, hogy a bajnoki felkészülés jegyében küldi pályára Antal Jeniferéket.

Fotó: Horváth Bence

– A klub és a játékosok számára is fontos, hogy végre hivatalos mérkőzést játszhatunk. A Magyar Kupa számunkra nem az első számú versenysorozat, a bajnoki felkészülés jegyében lépünk pályára. Azok a játékosok, akik még nem teljesen egészségesek biztos kihagyják ezt a találkozót. A héten kielemeztük a múlt hétvégi tornán elkövetett hibákat, dolgoztunk ezek kijavításán is. Bízom benne, hogy a pénteki meccsen látom majd a csapaton a fejlődést – tette hozzá Herbert Gábor az egyesület Facebook-oldalán.

A találkozót az Eötvös-csarnokban rendezik 17 órakor.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.