- hirdetés -

A Kodolányi János Egyetem hallgatói személyesen vehetnek részt kurzusaikon, tehetik mindezt a megfelelő óvintézkedések betartása mellett. Az intézmény megnyitja kollégiumát is, elfoglalhatják helyeiket a bentlakó diákok.

Szigorú szabályok betartásával, de személyesen is jelen lehetnek kurzusaikon a Kodolányi egyetem hallgatói. Dr. Malatyinszki Szilárd, az intézmény központi székhely igazgatója elmondta, mindent megtesznek annak érdekében, hogy hallgatóik és munkatársaik biztonságban legyenek.
– Az épületbe egy bejáraton, kézfertőtlenítés után léphetnek be a hallgatók. Mindennap ellenőrizzük a diákok test-hőmérsékletét, csak a 37,5 Celsius fok alatti test-hőmérsékletű hallgatóinkat engedjük órára. Zárt térben, maszkhasználat és másfél méteres védőtávolság megtartása mellett folyik majd az oktatás. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy hallgatóink és kollégáink egészségét megőrizzük – nyilatkozta az igazgató.

Amennyiben a járványügyi helyzet igényli, úgy az intézmény bármikor át tud állni a digitális oktatásra. Az igazgató kiemelte, szeretnék, hogy minél több jelenléti oktatás lenne az egyetemen.
– A hallgatók érdeke, hogy főleg a szemináriumi keretben, azok a tárgyak, amelyek alapozónak számítanak, személyesen jelenlét mellett legyenek megtartva. A személyiségfejlődésben is nagy szerepe van annak, ha az oktató jelen van az előadáson. Viszont, ha a vírushelyzet megkívánja, akkor ezen órákat digitális keretben is meg tudjuk tartani – zárta az igazgató.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.