- hirdetés -

Ugyan nem a megszokott formában, de megrendezik a Linamar Jótékonysági Futóversenyt, amellyel a megyei koraszülöttek ellátását segíthetjük.

Még mindig várják a nevezőket a Linamar Jótékonysági Futóversenyre, amelyet idén kialakult járványügyi helyzet miatt nem Gyopárosfürdőn, a szokottól eltérő formában rendeznek meg.

– Nem szerettük volna megszakítani a több éves hagyományt, hogy jótékonysági futóversenyt szervezünk a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványnak. Három éve nem múlt el szeptember Linamar Jótékonysági Futóverseny nélkül, ezért idén, hogy mindenki jól járjon, az online térben rendezzük meg a versenyt – Nagyné Zavada Andrea, a Linamar Hungary Zrt. kommunikációs munkatársa, aki hozzátette, hogy eddig negyven fő regisztrált és vállalta az indulást a jó cél érdekében, de továbbra is várják a jelentkezőket.

A szokásos módon, szeptember 5-ig előre kell nevezni az online felületen, majd elutalni az alapítvány számlaszámára a nevezési díjat. Zavada Andrea elmondta, hogy a futóverseny ezúttal egyénileg zajlik majd. Három távot teljesíthetnek a futók: 5, 10 és 21,5 kilométert. A megadott három napon – szeptember 25-27. között – mindenki önállóan fut a saját applikációjával vagy okosórájával. A futás eredményét pedig beküldi, majd a verseny szervezői összesítik és ezt követően kihirdetik a végeredményt.

Aki kedvet kapott erre a linkre kattintva adhatja le nevezését, további részleteket pedig itt találhatók. Érdemes követni a cég Facebook-oldalát is, hiszen a felkészüléshez hasznos tippeket és tanácsokat is megosztanak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.