- hirdetés -

Ha csak pár méterrel beljebb, de új helyen nyit ki augusztus 17-től a Margaréta Babaáruház. Csáki Tibor és Nagy Krisztina továbbra is családi igényekhez alakítva vezeti majd az üzletet, ezúttal azonban a nagyobb helyszínen, több babaszoba bútorral és bemutató teremmel várják vásárlóikat (x).

Csáki Tibor és Nagy Krisztina hat évvel ezelőtt vágtak bele közös vállalkozásukba, áruházukat 2018. júliusában a Könd utca 14. alá költöztették, de korábban a Kórház utcai üzletsoron is működött bababoltjuk. Hamarosan ismét új helyszínre költöznek, ezúttal azonban csak pár méterrel mennek messzebb, az egykori festékbolt helyére.

110 helyett 200 négyzetméteren

– Az új helyszínre, augusztus 17-re tervezzük a nyitást. Jelenleg körülbelül 110 négyzetméteren helyezkedik el a három helyiség, ezt követően viszont 200 négyzetméteren tudunk majd berendezkedni, ráadásul vásárlóinknak több babaszoba bemutató teremmel, szobabútorral és babakocsival – mesélte Nagy Krisztina.

Fotó: Havasi Csaba

Hozzátette, a kínálat ezen kívül újfajta hinták, valamint természetes kaucsuk rágókák is színesítik majd. Igyekeznek olyan termékek felé nyitni, melyek exkluzívnak számítanak, de minden árkategóriában elérhetőek. Ezek közé tartoznak például a Lovi vagy Tommee Tippee termékek.

– A babakocsik szempontjából is próbáljuk ezt az irányvonalat követni, a bababútorok pedig eddig is elérhetőek voltak ugyan nálunk, csak épp nem tudtunk bemutatótermet csinálni belőle. A tervek szerint ezúttal három babaszoba is teljesen be lesz rendezve, és még emellett is nézhetnek a vásárlók külön bababútorokat – tette hozzá.

Fotó: Havasi Csaba

A bútorok ráadásul, ahogy nő a gyermek, úgy alakíthatók át a családi igényeknek megfelelően.

Újranyitási akciókkal, megosztós játékkal készülnek

A nyitás napján sorsolják ki az ajándékutalványokat, melyet Facebook-oldalukon hirdettek meg, ezen kívül újranyitási akciókkal is készülnek.
– Az utalvány szerintünk ideális lehet, hiszen azt mindenki arra költi, amire szeretné – mondták.

Fotó: Havasi Csaba

Szélesebb lesz az ajtó, kényelmesen befér majd mindenki babakocsival is

– A mostani bejáratunknál lépcső van, ami az újranyitást követően az új helyen nem lesz. Emellett sokkal szélesebb lesz az ajtó, bárki be tud jönni könnyedén babakocsival is. Volt már tolószékes vevőnk is, akit csak úgy tudtunk kiszolgálni, hogy kivittük neki a terméket, de babakocsival sem mindig tudtak bejönni, ezért úgy gondoltuk, ezen a téren is igyekszünk segíteni a vevőknek – mondta Nagy Krisztina.

Itt azonban még mindig nincs vége azoknak az előnyöknek, melyek az újdonságokkal együtt érkeznek. Fontos újítás lesz még, hogy az udvaron található parkolót is igénybe vehetik majd a vásárlók, akiknek így nem kell tartaniuk az utcai forgalomtól.

Fotó: Havasi Csaba

Mint mondták, a továbbiakban is igyekeznek majd az eddig is alkalmazott üzletfilozófiájuk szerint eljárni: mind a termékpaletta, mind a szolgáltatások terén a vevők kedvében járnának, akikkel fontosnak tartják a minél jobb személyes kapcsolatot.

Kiemelt kép: Horváth Bence

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.