- hirdetés -

A csaló az Orosházi Kistérség Egyesített Gyermekjóléti Központja és Családsegítő Szolgálata nevében csönget be bérházak lakásaiba azzal az indokkal, hogy igényfelmérést végez.

Az Orosházi Kistérség Egyesített Gyermekjóléti Központja és Családsegítő Szolgálata tájékoztatta az OrosCafét arról, hogy egy csaló bérházak lakásaiba csenget be az intézmény nevében, nyakában hivatalosnak tűnő igazolvánnyal. Az intézményvezető kiemelte, a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat minden munkatársának arcképes, hivatalos pecséttel ellátott igazolványa van. Ha valaki az intézmény nevében keresi fel Önöket, minden esetben kérjék el az igazolványát, vagy tájékozódjanak az illetőről a 06 (68) 412-317-es telefonszámon!

A csaló igényfelmérésre hivatkozva csönget be, így próbál bebocsájtást nyerni a lakásokba. Az Orosházi Kistérség Egyesített Gyermekjóléti Központja és Családsegítő Szolgálatának vezetője hangsúlyozta, ők nem végeznek igényfelmérést!

A szolgálat arra kérik a lakosságot, ne nyissanak ajtót a csalónak, és fordítsanak kiemelt figyelmet időseikre, szomszédaikra!

Kiemelt kép: femina.hu

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.