- hirdetés -

Egy átlagos autó nagyjából 30 ezer alkatrészből áll össze. Ezek a komponensek alkotják azt a komplex egészet, melyet gépjárműnek nevezünk. Viszont az alkatrészek egy idő után cserére szorulnak, melyhez nem is kell olyan messzire mennünk. A Lénárt Trade Kft. autó-alkatrész kereskedésében a gépkocsik mellett a teherautók számára is megtalálhatók a szükséges eszközök.

A Lénárt Trade Kft. üzletében a mai napig forgalmaznak régi, keleti gépkocsikhoz is alkatrészeket, de ugyanúgy segítenek a új nyugat-európai, vagy ázsiai autók tulajdonosainak, ráadásul a gépkocsik mellett a teherautók vezetői is bátran fordulhatnak hozzájuk.

Lénárt László, üzletvezető elmondta, ha esetleg a vásárló nem találja a keresett terméket, akkor is akár négy óra, de legkésőbb egy napon belül megszerzik számára. Természetesnek tekintik a szakszerű és udvarias kiszolgálást, igyekeznek a vásárlóiknak útmutatást nyújtani és segíteni őket az egyes kiegészítők felszerelésében. A kiszolgálás mellett hasznos tanácsokkal is ellátják az érkezőket: például a tavaszi időszakban érdemes ablaktörlőt cserélni, mert télen a fagy miatt megkeményedik.

Több típusú akkumulátort forgalmaznak

Az autóalkatrész üzletben több típusú akkumulátort is forgalmaznak. A gépkocsijukat ritkábban használó tulajdonosoknak azt javasolják, hogy legalább félévente töltsék fel akkumulátorukat. Lénárt László elmondta, továbbra is az osztrák Banner akkumulátorokat favorizálják, mert az általánosnak számító egy év garancia helyett erre két évnyi garanciát vállalnak.

Az orosházi üzletben emellett a használt akkumulátorokat beleszámítják az új árába, ez nemcsak a Bannerre vonatkozik.

– Sokan vásárolnak akkumulátort úgy, hogy a garanciális idejét nézik, pedig nem ezen múlik. Banner akkumulátort egyébként motorkerékpárokhoz is forgalmazunk. De az elmúlt egy-két évben nagyobb teret nyertek nálunk az utánfutó alkatrészek, lámpák (a teherautók hátsó lámpái is felkerültek a termékpalettára), prizmák is vagy éppen az olyan rakományrögzítő eszközök, amit a teherautósok használnak – mesélte Lénárt László.

Üzemanyagcsövek – nemcsak egész tekercset adnak

A népszerű termékekkel kapcsolatban a Banner akkumulátorok mellett Lénárt László az ENEOS motorolajat emelte ki. Elmondta, hogy mindig érdemes figyelni az adott jármű olajnyomását, hiszen a motorolaj hiánya idővel súlyos károsodáshoz, ennek következményeként pedig nagy összegű javítási költséghez vezethet.

Az üzemanyagcsövekkel kapcsolatban a minőség mellett a hőálló fokozatok szempontjára is nagyobb hangsúlyt fektetnek. Ezeket a csöveket pedig darabolva, méretre szabva is tudják kínálni vásárlóiknak, akiknek így nem kell egy egész tekercset megvenniük, ha nem szeretnék.

Mit forgalmaz a Lénárt Trade Kft.?

– Protec, Prolong, Metabond, Sonax termékek
– Izzók, csapágyak
– Genius szerszámok
– Fékcsövek
– Parragi kipufogók-, végek
Motorolaj: ENEOS, MOL, Agip, Castrol
Akkumulátor: Banner, Varta, Perion, Electric Power

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.