- hirdetés -

Az Alföldvíz Zrt. munkatársai dolgoznak az Eötvös-csarnok előtti parkolóknál. Egy föld alatti tűzcsapnál keletkezett csőtörés. Az új eszköz a járda közepére került, amit Dávid Zoltán polgármester kérésére áthelyeznek.

Múlt vasárnap érkezett a bejelentés a szivárgó vízről, a problémát az Alföldvíz Zrt. munkatársai azóta orvosolták. Egy föld alatti tűzcsap hibásodott meg, ami a járda alatt található. Egy jogszabályváltozás miatt már csak a felszín feletti eszközök telepíthetők.

– Az új tűzcsap is éppen a járda közepére telepítették, ezért megkerestem a céget hogy helyezzék el olyan helyre, ahol nem zavarja a közlekedést. Kértem őket, hogy a lehető legrövidebb időn belül végezzék el a feladatot és állítsák vissza eredeti állapotot, hiszen az iskola, a posta, illetve a sportcsarnok közelsége miatt sokan megfordulnak ezen a területen – fogalmazott Dávid Zoltán polgármester.

Zsittnyán Zoltántól, az orosházi részleg vezetőjétől megtudtuk, hogy már a katasztrófavédelemmel is egyeztettek, ez alapján az eszköz az ott található padok vonalába kerül majd. Elmondta, hogy a munkálatokkal várhatóan július 31-én, pénteken elkészülnek.

Kiemelt kép: Kecskeméti Krisztina

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.