- hirdetés -

Nyílt ötletpályázatot hirdetett a városban megvalósuló gyermek és ifjúsági program támogatására Orosháza Város Gyermek és Ifjúsági Önkormányzata.

Az Amit csak akarsz – Orosházán nevet viselő pályázati felhívás célja, hogy erősítse a helyi fiatalok részvételét a város életében, valamint ösztönözze őket szabadidejük aktív eltöltésére.

– Településünkön számos közösségi tér és program várja a korosztályt, viszont ők azok, akik a leginkább tudják, mire van szükségük. A cél, hogy a város önkormányzata támogassa a fiatalok ötleteit, kezdeményezéseit, például egy Orosháza területén megvalósuló programsorozatot – írták a felhívásban.

A pályázat nem támogatja az oktatási intézmények és diákönkormányzatok által szervezett rendezvényeket, illetve az OHGYIÖK tagjainak kezdeményezéseit. A rendelkezésre álló keretösszeg 500 000 forint, mely teljes egészében a program megvalósítására fordítható. A pályázott támogatás mértéke a projekt elszámolható összes költségének 100 százaléka. A támogatási időszak augusztus 15-től december 15-ig lesz érvényes.

Újra elindította pályázatát a GYIÖK

A szabályzat szerint egy pályázó maximum három pályázatot nyújthat be, erre viszont bárkinek lehetősége van, aki Orosházán él vagy tanul, elmúlt 15 éves, de még nem töltötte be 30-at. A benyújtáshoz egy regisztrációs email küldésére van szükség, mely után az érdeklődő megkapja válaszként a pályázati űrlapot, amit a kitöltés után ugyancsak emailben várnak vissza az acsa@gmail.com email-címre.

A regisztráció határideje július 15., míg a pályázatok leadására július 31-ig marad ideje az érdeklődőknek. Bővebb információt és segítségnyújtást a +36 70 337 5034-es telefonszámon kérhetnek az érdeklődők.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.