- hirdetés -

Több ezren választották Gyopárosfürdőt az előző hétvégén a nyári forróságban. Ezen a héten már programokat is szerveznek a fürdőben.

Július elsejével már teljes kapacitással, tehát öt kültéri, egy beltéri medencével, élményfürdő három kültéri és négy beltéri medencével várják a fürdőzőket. Az első igazán forró nyári hétvégén 3444 strandoló választotta Gyopárosfürdőt.

Az üzemeltető Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója, Benkő Ferenc elmondta, hogy különösen múlt vasárnap volt csúcsforgalmuk, összesen 1888 vendéget regisztráltak.

– Leginkább Orosházáról és a környékről érkeznek, de a város szállodái is megteltek, így innen is sokan veszik igénybe szolgáltatásainkat. Romániából idén kevesebben látogatnak hozzánk, ami a koronavírus-járványnak tudható be – tette hozzá Benkő Ferenc.

Fotó: Palcsek István

A vezérigazgató elmondta, hogy a kemping is megtelt élettel, az előzetes várakozásaikat is felülmúlva telítették meg a vendégek. Egy negyvenfős nyári tábor csoport pedig az Erdei Faház Kempinget foglalta el.

A koronavírus-járvány miatt a hatóságok fokozottan ellenőrzik a fürdőket országszerte, így Gyopárosfürdőn is. Benkő Ferenc kiemelte, hogy a szigorú előírásoknak maradéktalanul megfeleltek, hiányosságokat nem találtak az ellenőrzések során.

Elindult az élet a programok tekintetében is, hiszen szombaton már rendezvényt is tartanak a fürdőben. Ingyenes sörkóstolás mellett a fürdőzőknek biztosítanak sportolási, mozgási lehetőséget, de lesz látványos levegő akrobata bemutató és hógép is.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.