- hirdetés -

Dominkó Arnold egy nem hétköznapi sportágban, a gokartban találta meg a számításait. Egy véletlen folytán csöppent bele ebbe a világba, de hamar megszerette.

A kezdés után nem sokkal teljesítményének köszönhetően a kecskeméti egyesület vette pártfogásába. Az ott eltöltött négy év alatt világbajnokságra is eljutott, Portugáliában a 62 fős mezőnyben számos riválisát maga mögé utasítva a 15. helyen végzett.

Jelenleg a KMS Motorsport versenyzője, a magyar és az osztrák bajnokság mellett Európa-bajnokságon, valamint Közép-Európa bajnokságon igazolja. Közülük az utóbbi kategóriában épp két héttel ezelőtt aratott győzelmet.

Fiatal kora ellenére már számos sikert ért el a gokart sportágban Dominkó Arnold, akivel rövidesen bővebb interjút is láthatnak olvasóink

Arnold távolabbi céljai között jelenleg egy külföldi motorsport-egyesület szerződése, valamint a Formula E-sorozat egyik versenyzői ülése szerepel, de érdeklik a Forma 3-as és a túraautós versenysorozatok is.

Ez a cikk az Orosházi Élet 2020. július 3-i számában jelent meg, Arnolddal rövidesen bővebb interjút is láthatnak kedves olvasóink.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.