- hirdetés -

Az orosházi helyi közlekedésben július 31-ig él a város által nyújtott ingyenes buszközlekedés.

Magyarország több városában feloldották, vagy a mai nappal feloldják az egészségügyben dolgozóknak biztosított ingyenes tömegközlekedési lehetőséget.

Orosházán április 6-tól az egészségügyi és a szociális szféra dolgozói ingyen vehetik igénybe a helyi tömegközlekedést – jelentette be Dávid Zoltán március végén. A polgármesteri döntés értelmében az érintettek a veszélyhelyzet megszűnését követő hónap utolsó napjáig élhetnek az ingyenes tömegközlekedéssel, ennek értelmében a jogosultság július 31-ig tart az orosházi tömegközlekedés tekintetében.

Az ingyenes utazást továbbra is az alábbi iratok és igazolványok felmutatásával lehet igénybe venni:

Az egészségügyi szolgáltató vagy fenntartó által kiállított, évi 12 alkalomra szóló „Utazási utalvány”, valamint személyi igazolvány és lakcímkártya (ezek együttesen) vagy egészségügyi szolgáltató vagy fenntartó által kiállított igazolás vagy az egészségügyi szolgáltatás nyújtására jogosító hatósági igazolvány, továbbá a szociális szolgáltató illetve intézmény, mint munkáltató vagy fenntartó által kiállított, évi 12 alkalomra szóló „Utazási utalvány”, valamint személyi igazolvány és lakcímkártya (ezek együttesen) vagy a szociális szolgáltató illetve intézmény, mint munkáltató vagy fenntartó által kiállított igazolás.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.