- hirdetés -

Minőség, szakértelem, gazdag árukínálat és a már jól megszokott minőség. Ez jellemzi a Green Gépész Kft. Könd utcai víz-gáz-fűtésfelszerelési üzletét, ahonnan az ügyfél garantált elégedettséggel távozik.

A kínálatban és a szolgáltatásban is változást hozott a városban csak Könd utcai fürdőszobásként emlegetett üzlet tulajdonosváltása. A széles választék a régi, azonban vízszerelési anyagokkal, gáz- és fűtésszerelési anyagokkal, gázkészülékekkel is bővült a paletta. Zalai Márk arra esküszik, hogy minőségi munkát csak minőségi eszközökkel és anyagokkal lehet végezni, ezért a kínálat csak megbízható termékeket tartalmaz.

Az üzletvezető elmondta, a bolt több évtizedes fennállása már magában egy garancia, ezt csak magasabb szintre emelték a profil kiszélesítésével.

– Az előző tulaj irányítása alatt, aki egyébként a családunk jó barátja, mondhatni kifejezetten a fürdőszobák teljes körű ellátásra, felszerelésére rendezte be az üzletet, kínálatában a fürdőszobai kiegészítők, bútorok, kádak és zuhanykabinok mind megtalálhatók voltak. Én már több mint tíz éve dolgozom kivitelezésben víz-gáz-fűtésszerelés terén. Mikor átvettük a boltot nem volt kérdés, hogy bővítjük termékpalettánkat és ezen a területen is segítséget nyújtunk ügyfeleink számára – nyilatkozta Zalai Márk.

Nemcsak a termékek sokszínűsége jelenti a változást, hanem az ingyenes tanácsadás és felmérés is új szolgáltatásként jelent meg a Könd utcai szaküzlet nyújtotta kínálatban. Ennek köszönhetően akár egy teljes fürdőszoba felújítás, fűtés korszerűsítés is egészen az alapoktól kivitelezhető. A hosszadalmas keresgélést, a nehéz napokat is könnyedén megspórolja az ügyfelek számára az üzlet.

– Mi nem csak anyagot tudunk adni, hanem egy komplett szolgáltatással várjuk ügyfeleinket. Ha valaki felújítást, korszerűsítést kíván fürdőszobájában végrehajtani, érdemes hozzánk betérnie. Az újravezetékeléstől az átalakításon egészen a kőművesmunkáig elvégzünk bármit, remek szakemberekből álló kivitelezőinkkel közösen. A megrendelőnek nem kell munkásokat vadásznia, az anyagokkal bajlódnia, és akár egy hosszasan elhúzódó, nehéz napokat okozó munkába belefognia, hiszen nálunk minden adott egy komplett felújításhoz. A legmodernebb technikákkal végezzük munkánkat, melyeknek köszönhetően precíz kivitelezést tudunk végrehajtani legyen szó teljes fűtésrendszercseréről, korszerűsítésről vagy fürdőszoba felújításról – vázolta Zalai Márk.

Igény szerint ingyenes helyszíni szemlét követően egy teljes árajánlatot és tanácsot kap az ügyél. A több éves tapasztalat pedig garancia a minőségi kivitelezésre.

Az üzlet magas árukínálatára tekintettel megszűnt a zuhanykabinok helyi prezentálása, a felhozatal áttekintésére online van lehetőség. A kiterjedt partneri kapcsolatnak köszönhetően már-már végtelen a termékek sora, a szükséges anyagokat, felszereléseket pedig egy-két nap alatt beszerzik az ügyfél számára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.