- hirdetés -

A koronavírus-járvány miatt ebben az évben a központi és a helyi ünnepség elmaradt, azonban a kiemelkedő munkát végző kollégák az idén is részesültek a legfőbb ügyész által alapított elismerésekben. Mások mellett dr. Molnár Dóra orosházi járási ügyészségi alügyész vehetett át oklevelet eredményes munkájáért.

Az első magyar királyi ügyészségi törvény 1871. évi kihirdetésének, és ezzel az önálló ügyészségi szervezet létrehozásának az emlékére 1991. óta minden év június 10-én ünnepeli az ügyészi szervezet a Magyar Ügyészség Napját – tudtuk meg a Békés Megyei Főügyészségtől.

A Békés megyében szolgálatot teljesítő ügyészségi alkalmazottak közül a legfőbb ügyész kiemelkedő színvonalon és hivatástudattal végzett eredményes szakmai munkájáért Magyar István-díjban részesítette dr. B. Nagy Barbara főügyészségi ügyészt, sajtószóvivőt. Magyar István-díj annak az ügyészségi alkalmazottnak adományozható, aki szakmai munkáját hivatástudattal és tartósan magas szakmai színvonalon végzi, vagy az ügyészség eredményes működését jelentős szakmai feladat végrehajtásával előmozdította.

Dr. Berg Márta megbízott főügyész a legfőbb ügyész nevében a megyei ügyészi szervezet négy munkatársának adományozott Eredményes Munkáért Oklevél elismerést. Dr. Molnár Dóra orosházi járási ügyészségi és dr. Tihanyi Nóra szarvasi járási ügyészségi alügyészek az előző évben megrendezett ügyészségi szakmai-tudományos konferencián együtt elért kiemelkedő eredményükért vehették kézbe az elismerést. Lelkiismeretesen, magas színvonalon végzett munkájáért kapta meg az oklevelet Zajaczné Czudar Tímea békéscsabai járási ügyészségi irodavezető. A hosszú időn át lelkiismeretesen, megbízhatóan végzett munkájáért vette át az elismerést Bihari Mihály főügyészségi gépjárművezető.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.