- hirdetés -

Hivatalosan is lezárta az évet az OXXO Energy Orosházi NKC. A múlt pénteki záróeseményen értékelték az elmúlt évet és elbúcsúztak a távozóktól.

Az NB I/B-s szezon az orosházi női kézilabdázók számára a Kispest elleni bajnoki találkozóval zárult le, a koronavírus-járvány miatt jóval idő előtt. A csapat múlt hét végén tartotta szokásos évzáró eseményét, ahol ilyenkor szokásos módon értékelték az elmúlt év teljesítményét.

Az OXXO Energy Orosházi NKC 16 mérkőzés után a bajnokság hetedik helyén zárta a bajnokságot. Összesen hét győzelmet két döntetlent és hét vereséget könyvelhetett el a csapat.

– Sajnos az élet közbeszólt, de hiszem, hogy a tavasz végén egy szép eredménnyel zártuk volna a bajnokságot. A csapat jó közösséget alkotva, mérkőzésről mérkőzésre fejlődött. Úgy gondolom, hogy a játékosok, az edzők is becsülettel elvégezték azt a munkát, ami szükséges volt a sikerhez. Az biztos, hogy a járvány hatással lesz a következő szezonra is, de így is mindent megteszünk majd annak érdekében, hogy elérjük céljainkat – fogalmazott Dancsó Attila klubelnök.

Az értékelés mellett ekkor búcsúzott el hivatalosan attól a hét játékostól, akik nem orosházi mezben folytatják karrierjüket. Köztük volt Dancsó Dalma is, aki a civil szférában képzeli el jövöjét.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.