- hirdetés -

Készítse el Ön is Tóth Mónika hobbicukrász mandulás, friss eperlekváros finomságát!

Tóth Mónika hobbicukrász. Nemrégiben, felnőtt fejjel döntött úgy, hogy elvégzi a cukrász képzést, vele párhuzamosan pedig a férje szakács végzettséget szerzett. Így náluk mindig finomak a vasárnapi ebédek, és attól sem kell félni, hogy az egész munka egyetlen emberre marad. Megosztoznak a „terheken”, amik számunkra inkább örömteli munkák, mintsem kötelező feladatok. Az eperszezonban arra kértük a hobbicukrászt, ossza meg velünk egyik kedvenc epres süteményének receptjét. Mónika egy pitére szavazott, melyet bátran ajánl kezdő háziasszonyoknak is. Elkészítése nem igényel semmiféle szakmai tudást, csupán egy kis időt, – azt sem a sok munka, hanem csupán a pihentetések miatt.

Tekintse meg a videót, hogy még egyszerűbben el tudja készíteni a mandulás-epres pitét!

Hozzávalók négy személyre:

Pitealj: 120 g liszt, 80 g hideg vaj, 40 g porcukor, 1 evőkanál hideg víz és egy csipetnyi só.
Mandulakrém: 100 g őrölt mandula, 15 g liszt, 100g nádcukor, 100 g szobahőmérsékletű vaj, egy csipetnyi só és két tojás

Jó étvágyat hozzá!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.