- hirdetés -

Lecsengőben a járvány első hulláma. Ismét sétálhatunk alapos indok nélkül, betérhetünk a kedvenc butikunkba, hogy végre megvegyük a márciusban kinézett ruhát, fagyizhatunk a parkban vagy a teraszon üldögélve. Élvezhetjük azt a keveset, ami a tavaszból megmaradt. Az éledő Orosházát Palcsek István kollégánk kapta lencsevégre.

A bezártság nem csak fizikai valónkat viseli meg, a lélek is rabságban van olyankor. Néhány hét, de talán pár nap után értékelni kezdjük az addig természetes dolgokat. Azt, hogy véletlenül összefutunk az utcán egy rég látott ismerőssel és hosszasan mesélünk egymásnak vagy elmegyünk az edzőterembe, de még a korábban nyűgnek érzett bevásárlás is felértékelődik.

Most, hogy ismét megtehetjük mindezt, ne feledjük, hogy a napjaink teli vannak olyan apró örömökkel, mint egy simogatás, egy mosoly, néhány kedves szó, egy gombóc fagyi, csendes percek a tóparton vagy a kávézó teraszán.

Tegyük hát félre egy kis időre a gondokat és engedjük át magunkat a szabadságnak úgy, ahogyan az alábbi fotókon szereplők teszik.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.